Αυξημένη προσοχή από τους φιλάθλους της στο παιχνίδι με τον Άγιαξ ζήτησε η ΑΕΚ.

Ενόψει του αγώνα για τους ομίλους του Europa League και δεδομένου ότι στις εξέδρες θα βρεθούν και οπαδοί των φιλοξενούμενων, η «Ένωση» τόνισε ότι απαγορεύονται φαινόμενα όπως αυτά στο ΟΑΚΑ την προηγούμενη φορά που συναντήθηκαν οι δυο ομάδες.

Υπογραμμίζοντας λοιπόν τον κίνδυνο τιμωρίας, καλεί τον κόσμο να έχει υποδειγματική συμπεριφορά και να στηρίξει κόσμια την ομάδα στην προσπάθεια για τη νίκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Φίλοι της ΑΕΚ,

Το βράδυ της Πέμπτης (5/10, 19.45) έχουμε μπροστά μας ένα πολύ σημαντικό και δύσκολο παιχνίδι με αντίπαλο ένα μεγάλο μέγεθος του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Ταυτόχρονα έχουμε μπροστά μας και μεγάλες προκλήσεις όσον αφορά τα θέματα ασφάλειας.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως η ομάδα μας μετά την τελευταία αναμέτρηση με τον Άγιαξ πριν από 5 χρόνια στο ΟΑΚΑ, τιμωρήθηκε πολύ αυστηρά από την UEFA. Αυτό απαγορεύεται να επαναληφθεί, είναι υποχρέωση όλων μας να προστατεύσουμε την ΑΕΚ.

Είναι αυτονόητο πως πρέπει όλοι να είμαστε υποδειγματικοί στην συμπεριφορά μας, να μη δώσουμε καμιά απολύτως σημασία στην παρουσία οπαδών της αντιπάλου ομάδας και να ρίξουμε αποκλειστικά το βάρος στην στήριξη της προσπάθειας των παικτών και του τεχνικού μας τιμ. Είναι κρίσιμο να το αντιληφθούμε όλοι αυτό και να συμπεριφερθούμε ανάλογα.

Τα μέτρα ασφαλείας με συμμετοχή της ΕΛ.ΑΣ θα είναι πολύ αυστηρά και πρέπει να τα λάβουμε υπόψη από την στιγμή που θα ξεκινήσουμε για να βρεθούμε στην OPAP Arena και κατά την διάρκεια της παραμονής μας μέσα στο γήπεδο.

Πιο συγκεκριμένα:

Θα πραγματοποιηθούν αυστηροί προέλεγχοι περιμετρικά του γηπέδου για να αποκλεισθεί η μεταφορά εντός του απαγορευμένα ή άλλα επικίνδυνα αντικείμενα και η απομάκρυνση όσων δεν έχουν εισιτήριο. Κανείς χωρίς εισιτήριο δεν πρέπει να επιχειρήσει να προσεγγίσει στον χώρο του γηπέδου. Επίσης θα απομακρύνονται όσοι είναι σε εμφανή κατάσταση μέθης ή υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.

Οι κάτοχοι εισιτηρίου θα πρέπει να έχουν μαζί τους και αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο.

Απαγορεύεται η κατάληψη διαδρόμων στις εξέδρες.

Απαγορεύεται να περάσουν στο γήπεδο και θα υπάρχουν αυστηροί έλεγχοι γι’ αυτό, πανό ή πλακάτ με προκλητικό/αντιαθλητικό/υβριστικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο. Αν με κάποιο τρόπο εμφανιστεί πανό ή πλακάτ ανάλογου περιεχομένου, θα απομακρύνεται άμεσα.

Σας υπενθυμίζουμε πως δεν μπορείς να μπεις στο γήπεδο με κράνος. Απαγορεύεται επίσης να μεταφέρεις μαζί σου σακίδιο ή σακούλα.

Για μια ακόμη φορά σας παρακαλούμε να μην έχετε μαζί σας παιδιά χωρίς εισιτήριο. Δεν θα μπουν στο γήπεδο και θα προκληθεί εντελώς αχρείαστη ταλαιπωρία στις εισόδους.

Το πιο βασικό απ' όλα όμως, είναι να βγάλουμε από το μυαλό μας οτιδήποτε δεν έχει σχέση με το αγωνιστικό κομμάτι αποκλειστικά, να μην ασχοληθούμε με οποιουδήποτε είδους πρόκληση και με αυτόν τον τρόπο να προστατεύσουμε την ομάδα μας. Να δείξουμε επίσης πνεύμα συνεργασίας απέναντι στα αρμόδια για την τήρηση της τάξης όργανα.

Είμαστε σίγουροι πως θα σας έχουμε στο πλευρό μας στην προσπάθεια ένα ακόμη μεγάλο ευρωπαϊκό παιχνίδι στην OPAP Arena να κυλήσει ομαλά όπως τα προηγούμενα.

Είμαστε σίγουροι πως όλοι όσοι θα βρεθείτε στο γήπεδο θα μας βοηθήσετε σε αυτό, θα προστατεύσετε την ΑΕΚ και θα την στηρίξετε με όλη σας την ψυχή και το πάθος. Σας ευχαριστούμε προκαταβολικά γι’ αυτό. Ραντεβού στον Ναό Μας»!

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Εξαφάνισαν τα εισιτήρια για τη μάχη με τη Λουντογκόρετς οι οπαδοί του ΠΑΟΚ!

Παναθηναϊκός: Βγαίνουν σήμερα (5/12) στις 16:00 τα εισιτήρια με Πλζεν - Ξεκινούν από 20 ευρώ

Την Παρασκευή σε κυκλοφορία τα εισιτήρια που πήρε ο ΠΑΟΚ για το παιχνίδι με τη Λουντογκόρετς

O «φινετσάτος» Καλάμπρια και η αγκαλιά Μπενίτεθ-Αλαφούζου: H παρακάμερα της νίκης του Παναθηναϊκού κόντρα στη Στουρμ

To Football Meets Data «βλέπει» Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ ως δεύτερο πιο πιθανό ζευγάρι στα νοκ άουτ του Europa League

«Να πάει στα αποδυτήρια να ζητήσει συγγνώμη»: Χαμός στην Ολλανδία μετά τις χειρονομίες του Έντβαρντσεν στον Στίλερ

Πιθανό το ενδεχόμενο για ένα… ολόκληρο ΟΑΚΑ στο Παναθηναϊκός – Ρόμα

Αθανασίου: «Ο Παναθηναϊκός νίκησε με τον… τρόπο του Μπενίτεθ, υπερτίμιος ο Σβιντέρσκι»

Δεσύλλας: «Το πήγε εκεί που ήθελε ο Μπενίτεθ, έκανε την δουλειά… σβηστά ο Παναθηναϊκός»

Μπακασέτας: «Έχουμε πολλα περιθώρια βελτίωσης, δεν είναι μάγος ο Μπενίτεθ»

TAGS: A.E.K.