Παναγιώτης Κονέ και Γιάννης Παπαδημητρίου απαλλάχθηκαν για τις διαμαρτυρίες στον διαιτητή Παπαδόπουλο στον αγώνα της ΑΕΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα την Κυριακή. Η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ τιμωρήθηκε με πρόστιμο 9.500 ευρώ.

Όπως, ανέφεραν οι «κιτρινόμαυροι» τα δύο στελέχη του συλλόγου απλώς είχαν διαμαρτυρηθεί στον διαιτητή της αναμέτρησης, Ιωάννη Παπαδόπουλο, αναφέροντας: «γιατί δεν δίνεις το πέναλτι;». Είχαν κληθεί σε απολογία με το άρθρο για είσοδο στα αποδυτήρια των διαιτητών και κινδύνευαν με αγωνιστικό αποκλεισμό από 1 ως 6 αγωνιστικές ημέρες, απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα από 1 ως 12 μήνες και πρόστιμο από 10.000 ως 50.000 ευρώ.

Η ανακοίνωση: ΠΑΕ ΑΕΚ, Π. ΚΟΝΕ (Διαπιστευμένος), Ι.ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (Διαπιστευμένος): "Βάσει των αναφερομένων στο από 20/2/2022 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 20/2/2022 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα": Απαλλάσσει τους Π. Κονέ και Ι. Παπαδημητρίου. Συνολική χρηματική ποινή στην ΠΑΕ ΑΕΚ εννέα χιλιάδων πεντακοσίων (9.500,00) ευρώ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πένια: «Πολύ θετική η εμπειρία στον Παναθηναϊκό-Αισθητή παντού η αντιπαλότητα με Ολυμπιακό»

Stoiximan Super League: Κυριακή με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, Άρη και ΠΑΟΚ στην 8η αγωνιστική

Στο «μικροσκόπιο» της Ρόμα ο Πιρόλα - Τον υπολογίζει και ο Μαντσίνι

Βόλος ΕLABET-Παναθηναϊκός: Οι γηπεδούχοι «καίγονται», οι φιλοξενούμενοι θέλουν... πάρτι στο «καταπράσινο» Πανθεσσαλικό!

Ολυμπιακός-Καλαμάτα: Για να διερύνουν το νικηφόρο σερί τους κόντρα στην ανεβασμένη Καλαμάτα οι «ερυθρόλευκοι»

ΟΦΗ-ΠΑΟΚ: Κρητικοί για αντίδραση, Θεσσαλονικείς για σταθερότητα

Άρης-Aτρόμητος: Για την τρίτη σερί νίκη οι «κίτρινοι» - Ψάχνουν το πρώτο τρίποντο οι Περιστεριώτες

Λέτο: «Κυριόπουλος και Πολυκράτης άρπαξαν την ευκαιρία τους κι έδειξαν τι μπορούν να κάνουν»

Δεσύλλας: «Η επιστροφή του Κάνγκουα στην 11άδα και η θέση που διεκδικεί ο Λιβάι»

O Mατσάρι δεν πήγε στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από την Kifisia Tutu Deals, γιατί του... έκλεισε η φωνή!

TAGS: A.E.K.