Παναγιώτης Κονέ και Γιάννης Παπαδημητρίου απαλλάχθηκαν για τις διαμαρτυρίες στον διαιτητή Παπαδόπουλο στον αγώνα της ΑΕΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα την Κυριακή. Η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ τιμωρήθηκε με πρόστιμο 9.500 ευρώ.

Όπως, ανέφεραν οι «κιτρινόμαυροι» τα δύο στελέχη του συλλόγου απλώς είχαν διαμαρτυρηθεί στον διαιτητή της αναμέτρησης, Ιωάννη Παπαδόπουλο, αναφέροντας: «γιατί δεν δίνεις το πέναλτι;». Είχαν κληθεί σε απολογία με το άρθρο για είσοδο στα αποδυτήρια των διαιτητών και κινδύνευαν με αγωνιστικό αποκλεισμό από 1 ως 6 αγωνιστικές ημέρες, απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα από 1 ως 12 μήνες και πρόστιμο από 10.000 ως 50.000 ευρώ.

Η ανακοίνωση: ΠΑΕ ΑΕΚ, Π. ΚΟΝΕ (Διαπιστευμένος), Ι.ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (Διαπιστευμένος): "Βάσει των αναφερομένων στο από 20/2/2022 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 20/2/2022 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα": Απαλλάσσει τους Π. Κονέ και Ι. Παπαδημητρίου. Συνολική χρηματική ποινή στην ΠΑΕ ΑΕΚ εννέα χιλιάδων πεντακοσίων (9.500,00) ευρώ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: A.E.K.