Πρόταση 4,5 εκατ. ευρώ για την πώληση του Νίκλας Ελίασον απέρριψε η ΑΕΚ, όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ. Την απόφαση πήρε ο Μάριος Ηλιόπουλος δείχνοντας πως ο Σουηδός εξτρέμ υπολογίζεται κανονικά από την ομάδα και δεν... ξεπωλείται όσο-όσο.

Να θυμίσουμε ότι το βράδυ της Πέμπτης δημοσιεύματα στη Σουηδία υποστήριζαν ότι η Μάλμε έχει στο στόχαστρο της τον Ελίασον και θα καταθέσει πρόταση για την απόκτηση του. Τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα ανέφεραν επίσης πως για τον εξτρέμ της ΑΕΚ ενδιαφέρονται επίσης σύλλογοι από τη Δανία, το Κατάρ και την Ιαπωνία.

Υπενθυμίζεται πως ο 29χρονος άσος, που επί των ημερών του στην «Ένωση» έγινε διεθνής, μόλις το περασμένο καλοκαίρι υπέγραψε επέκταση συμβολαίου ως το 2028.

Πρόσφατα λόγω ενός προσωπικού προβλήματος είχε μείνει σε αρκετά ματς εκτός αποστολής, ωστόσο εσχάτως έχει επιστρέψει στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα και μάλιστα αγωνίστηκε στη ρεβάνς Κυπέλλου με τον Άρη έχοντας συμμετοχή στο γκολ της ισοφάρισης που έδωσε την πρόκριση στα προημιτελικά.

Ο Ελίασον αποκτήθηκε από την ΑΕΚ το καλοκαίρι του 2022 από την Νιμγια περίπου 2 εκατ. ευρώ. Είχε σημαντική συμβολή στην πορεία της ομάδας την τελευταία διετία μετρώντας 21 ασίστ και 7 γκολ σε 91 εμφανίσεις, ενώ τη Δευτέρα επελέγη στην καλύτερη ενδεκάδα του περασμένου πρωταθλήματος από τους ποδοσφαιριστές στα βραβεία του ΠΣΑΠΠ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσακίρης: «Τι ισχύει για την ανανέωση Πινέδα - Το έξτρα κίνητρο που προσφέρει η ΑΕΚ»

Ολυμπιακός: «Δύο χρόνια πριν, οι νέοι μας λέοντες κατέκτησαν την Ευρώπη»

Το γράφημα με τη μάχη του τίτλου στη Stoiximan Super League

ΑΕΚ: Το γκολ του Πινέδα κορυφαίο στις δυο πρώτες αγωνιστικές των playoffs

Νικολακόπουλος: «Η μεγάλη ομοιότητα στον Ολυμπιακό με τον πρωταθλητή ΠΑΟΚ του 2024»

Αθανασίου: «Το τρίπτυχο του διαζυγίου του Παναθηναϊκού με τον Μπενίτεθ - Ότι είναι, να γίνει με σεβασμό»

Συλλυπητήρια του ΠΑΟΚ στον Ιβάν Σαββίδη για την απώλεια του αδελφού του

Τσορμπατζόγλου: «Το απωθημένο του ΠΑΟΚ είναι το Champions League, πρέπει να το διεκδικήσει μέσω της 2ης θέσης»

Τσανάκας: «Οι δανεικοί, τα σενάρια επιστροφών και το καυτό καλοκαίρι του Ολυμπιακού»

Κετσετζόγλου: «Περισσότερες πιθανότητες το Γιόβιτς-Βάργκα στη Λεωφόρο - Ο τρίτος φορ της ΑΕΚ μπορεί να είναι και πρώτος»

TAGS: A.E.K.