Με μια νέα απουσία έγινε η πρωινή προπόνηση της ΑΕΚ την Τρίτη. Ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης, καθώς ένιωσε λίγο βαρύ το πόδι του και κρίθηκε προτιμότερο να μην πιεστεί.

Εκτός προγράμματος έμεινε και ο Νόρντιν Άμραμπατ, καθώς συνεχίζει να ταλαιπωρείται από ίωση. Ο Μαροκινός εξτρέμ πάντως βγήκε αρνητικός σε τεστ κορωνοϊού και παραμένει στην Ολλανδία, αλλά όχι ακόμη στο γήπεδο με την υπόλοιπη ομάδα.

Στο μεταξύ, μέσα στη μέρα ενσωματώνονται στην προετοιμασία στην Ολλανδία οι Έλληνες διεθνείς, Μάνταλος, Ρότα, Αθανασιάδης και Τζαβέλλας, που λόγω των φιλικών της Εθνικής ομάδας πήραν άδεια με καθυστέρηση σε σχέση με την υπόλοιπη ομάδα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM για την αεράτη ΑΕΚ, το κέρδος του Παναθηναϊκού και το «μπλόκο» στον ΠΑΟΚ

Μάνταλος: «Πήραμε τους τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς με επιβλητική νίκη - Χάρηκα περισσότερο το γκολ από την ασίστ»

Λουτσέσκου: «Στο παρελθόν τέτοια παιχνίδια τα χάναμε - Ήταν το χειρότερο ματς από άποψη κόπωσης»

Μουκουντί ο 20ός διαφορετικός σκόρερ της ΑΕΚ φέτος

Μπενίτεθ: «Η ομάδα βελτιώνεται και δείχνει πράγματα που θέλουμε - Έπρεπε να είχαμε τελειώσει το ματς στο ημίχρονο»

Γκεοργκίεφ: «Ένιωσα καταπληκτικά, άγγιξε το τέλειο η ομάδα»

Νίκολιτς: «Το τελικό σκορ μιλά από μόνο του - Πρέπει να δουλέψουμε για να μην κάνουμε δώρα στον αντίπαλο»

Τσορμπατζόγλου: «Αλλοιώνεται και χειροτερεύει η εικόνα του ΠΑΟΚ»

Μουκουντί: «Δουλέψαμε πολύ αυτήν την εβδομάδα - Πρέπει να κάνουμε το ίδιο και την επόμενη»

Παπαδόπουλος: «Δεν είχαμε πάθος, να μας γίνει μάθημα η ήττα»

TAGS: A.E.K.