Την αποχώρησή του από το ιατρικό τιμ της ΑΕΚ έπειτα από δέκα χρόνια έκανε γνωστή ο Χάρης Λάλος.

«Με πλήρη επίγνωση και προσωπική επιλογή, αποφάσισα ότι έφτασε η κατάλληλη στιγμή να αποχωρήσω από τη θέση του ιατρού της ΑΕΚ και να ανοίξω ένα νέο κεφάλαιο με νέες επαγγελματικές προκλήσεις», αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανάρτησή του.

Η ανάρτηση

«Σήμερα ολοκληρώνεται για μένα ένας κύκλος σχεδόν δέκα ετών, γεμάτος εμπειρίες, προκλήσεις και αξέχαστες στιγμές. Με πλήρη επίγνωση και προσωπική επιλογή, αποφάσισα ότι έφτασε η κατάλληλη στιγμή να αποχωρήσω από τη θέση του ιατρού της ΑΕΚ και να ανοίξω ένα νέο κεφάλαιο με νέες επαγγελματικές προκλήσεις.

Θα ήθελα να εκφράσω τη βαθιά μου ευγνωμοσύνη προς τον πρόεδρο για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε ,καθώς και προς όλο το προσωπικό για την άψογη και ουσιαστική συνεργασία μας. Η καθημερινή μας κοινή πορεία υπήρξε δημιουργική.
Εύχομαι σε όλους υγεία και δύναμη για το μέλλον
»

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τζούριτσιτς: «Ο Μπενίτεθ πήρε το Champions League στην Κωνσταντινούπολη, ίσως κατακτήσει εκεί και το Europa League»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM: Η γκέλα της ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ, η μάχη του τίτλου και ο Παναθηναϊκός με το μυαλό στην Μπέτις

Μπενίτεθ: «Θα είναι πολύ σημαντικό και για εμάς, τον κόσμο και τον σύλλογο να προκριθούμε με την Μπέτις»

Νίκολιτς: «Είμαστε η καλύτερη ομάδα στη Λίγκα στην άμυνα, αλλά δεν είχαμε συγκέντρωση»

Κατέβασαν ρολά οι τερματοφύλακες: Τα highlights από τη λευκή ισοπαλία μεταξύ Παναθηναϊκού και Παναιτωλικού

Μπενίτεθ: «Δημιουργήσαμε αρκετές ξεκάθαρες ευκαιρίες για να κερδίσουμε - Είμαι απογοητευμένος με πολλά πράγματα»

Νικολογιάννης: «Μπορούσε τη νίκη παρά τις πολλές αλλαγές - Όλος ο Παναθηναϊκός ζει και αναπνέει για Μπέτις»

Αθανασίου: «Σωστά στο μυαλό του Μπενίτεθ η διαχείριση ενόψει Μπέτις - Πολλοί πήραν ευκαιρία, λίγοι την άρπαξαν»

Αναστασίου: «Κρίμα γιατί κάναμε μεγάλη προσπάθεια - Αν δεν βάζεις γκολ δεν μπορείς να περιμένεις πολλά πράγματα»

Ανεπανάληπτη ευκαιρία με Βιλένα για τον Παναθηναϊκό, έσωσε τον Παναιτωλικό ο Κουτσερένκο

TAGS: A.E.K.