Σοβαρός αποδεικνύεται ο τραυματισμός που αποκόμισε ο Γιάκουμπ Μπράμπετς κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης του Άρη με την ΑΕΚ στην «OPAP Arena».

Ο Τσέχος κεντρικός αμυντικός συγκρούστηκε με τον τερματοφύλακά του, Χούλιαν Κουεστα, και χρειάστηκε το φορείο για να αποχωρήσει δακρυσμένος από τον αγωνιστικό χώρο, πριν αντικατασταθεί αναγκαστικά από τον προπονητή του.

Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ Άρης, ο Μπράμπετς διακομίστηκε άμεσα σε νοσοκομείο και έκανε αξονική, η οποία έδειξε ότι υπέστη κάταγμα στην 10η αριστερή πλευρά.

Επιπλέον, όπως έγινε γνωστό, οι γιατροί συνέστησαν 24ωρη παρακολούθηση για προλιπτικούς λόγους και έτσι ο 30χρονος δεν θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη απόψε, μαζί με την υπόλοιπη ομάδα του.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μπιανκόν: «Ξεκάθαρο πέναλτι από τον τερματοφύλακα της Κηφισιάς - Τραγικά όσα είδαμε από διαιτητή και VAR»

Μεντιλίμπαρ: «Και 25 λεπτά να είχαμε, πάλι καθυστερήσεις θα έκανε η Κηφισιά»

Με Ουάρντα, αλλά χωρίς δύο με Ατρόμητο η ΑΕΛ

Τα highlights από την γκέλα του Ολυμπιακού ενάντια στην Κηφισιά

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την ισοπαλία του Ολυμπιακού με την Κηφισιά

Τσορμπατζόγλου: «Πρέπει να βγει νικητής από το ντέρμπι ο ΠΑΟΚ - Τα δεδομένα για την 11άδα»

Συγκλονιστικός Τεττέη, ξέσπασε σε λυγμούς σε ζωντανή σύνδεση μετά το τελευταίο του ματς με την Κηφισιά

Δεσύλλας: «Πρέπει να είναι βελτιωμένος και να αποφύγει τα λάθη ο Παναθηναϊκός - Η πιθανή 11άδα για Τούμπα»

Τσακίρης: «Η ΑΕΚ έχει τρομερή αύρα και πολύ μεγάλη ευκαιρία κόντρα στον ΟΦΗ - Οι σκέψεις του Νίκολιτς για την 11άδα»

Χριστόγλου: «Κωμωδία, ρεσιτάλ από τον τερματοφύλακα της Κηφισιάς»

TAGS: A.E.K.