Στη σημασία που έχει η νίκη για την ΑΕΚ κόντρα στον Άρη στάθηκε ο Κώστας Κετσετζόγλου, σχολιάζοντας το αποτέλεσμα του παιχνιδιού στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, τονίζοντας ότι όποιο και να είναι το αποτέλεσμα στη Λεωφόρο, είναι κερδισμένη η «Ένωση».

«Τρομερό παιχνίδι, από τα πιο ωραία, με έναν πάρα πού καλό Άρη. Δίκαια ισοφάρισε στο πρώτο μέρος, δεν άξιζε να χάνει. Στο δεύτερο μέρος άρχισε να έχει άγχος από τις χαμένες ευκαιρίες του Αραούχο, έχοντας την τύχη να είναι οφσάιντ ο σκόρερ των φιλοξενούμενων. Γενικά ο Διαμαντόπουλος είχε πίεση, ας πούμε δεν έδωσε την δεύτερη κάρτα στον Ετέμπο, μετά πήρε πίσω το πέναλτι για ένα φάουλ που πολλά τέτοια δεν σφυρίζονται.

Σημασία είναι ότι η ΑΕΚ μπορεί και φέρνει παίκτες όπως οι Τσούμπερ και Πινέδα από τον πάγκο. Πραγματικά αποθεώθηκαν, όλα τα ματς είναι δύσκολα, αυτό που μετράει είναι η νίκη. Είναι άνετη, έχει ένα καθήκον να καταφέρει να προκριθεί στο Φάληρο. Είναι πρώτη και ό,τι και να γίνει στη Λεωφόρο, είναι κερδισμένη»,
ανέφερε.

Ακούστε όσα είπε:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Συγκινητικό ποστ από Ποντένσε: «Σε κάθε παιδί στην Ελλάδα, είστε τυχεροί που είστε οπαδοί του Ολυμπιακού»

Super 3: «Ερασιτεχνικός ο τρόπος λειτουργίας της ομάδας από τα γραφεία έως τα αποδυτήρια - Ακόμη περιμένουμε εξηγήσεις»!

Στην Τήνο o Δημήτρης Μελισσανίδης με το υπερπολυτελές Vera - Δείτε φωτογραφίες

Νικολογιάννης: «Καμία απάντηση από τον Σάρι στον Παναθηναϊκό - Καθοριστική η επόμενη εβδομάδα για το θέμα του προπονητή»

Τσορμπατζόγλου: «Θέμα χρόνου να ανακοινωθεί από τον ΠΑΟΚ ο Θυμιάνης, κρούση και για Τσιφτσή»

Νικολακόπουλος: «Πώς έχει το θέμα με Ελ Κααμπί στον Ολυμπιακό»

Τσακίρης: «Επειδή είναι ο Αραούχο τού έκανε τέτοια προσφορά η ΑΕΚ»

Δημάτος για Αραούχο: «Έφερες κάτι διαφορετικό από την πρώτη μέρα»

Γιαννούλης: «Έχω ενδιαφέρον από Ελλάδα - Έχω μιλήσει, αλλά δεν είναι προτεραιότητά μου να γυρίσω αυτήν τη στιγμή»

Προ των πυλών της Λαμίας ο Σατσιάς για αντί-Βόκολος

TAGS: A.E.K.