Σε υψηλά επίπεδα βρίσκεται η ένταση μεταξύ ΑΕΚ και Ντινάμο Ζάγκρεμπ, μετά τα αιματηρά επεισόδια έξω από τη Νέα Φιλαδέλφεια που κόστισαν τη ζωή στον 29χρονο Μιχάλη Κατσούρη.

Με τις απολογίες των συλληφθέντων να συνεχίζονται και 70 από αυτούς να έχουν ήδη κριθεί προφυλακιστέοι, η κατάσταση κάθε άλλο παρά έχει αποκλιμακωθεί. Στην Κροατία, η είδηση που μονοπωλεί το ενδιαφέρον είναι πως η ΑΕΚ να παραβρεθεί στο γεύμα που είθισται να δίνει ο γηπεδούχος στα ευρωπαϊκά ματς, πριν τον αγώνα του Ζάγκρεμπ (15/8).

Συγκεκριμένα, το «sportske.jutarnji.hr» αναφέρει πως η Ένωση ξεκάθαρα δεν θέλει καμία επαφή με τον κροατικό σύλλογο, και αρνήθηκε την πρόταση για κοινό δείπνο, κάτι που οι Κροάτες ερμηνεύουν ως πίεση για τον σύλλογο του Ζάγκρεμπ και προάγγελο αφιλοξενίας στην Αθήνα.

Αναλυτικά το σχετικό δημοσίευμα:

«Η Ντιναμό, όπως κάνει με όλους τους Ευρωπαίους καλεσμένους της όλα αυτά τα χρόνια, κάλεσε την αποστολή της πρωταθλήτριας Ελλάδας σε κοινό δείπνο. Ωστόσο, η ΑΕΚ ανακοίνωσε ότι απορρίπτει την πρόσκληση της Ντιναμό! Οι Έλληνες δεν θέλουν να καθίσουν με τη Ντιναμό στο ίδιο τραπέζι.

Όλα ξεκάθαρα λοιπόν, η ΑΕΚ δεν θέλει άλλες επαφές με τον σύλλογο πέρα ??από τις επίσημες, απαραίτητες για τη διοργάνωση του αγώνα. Μια τέτοια κίνηση του ελληνικού συλλόγου είναι στην πραγματικότητα μια νέα πίεση για τον σύλλογο του Ζάγκρεμπ, πιθανότατα και μια ανακοίνωση για το πώς θα αντιμετωπίζεται η Ντιναμό στην Αθήνα. Σε απάντηση, οι «μπλε» προφανώς περιμένουν πραγματική κόλαση όχι μόνο στο γήπεδο, αλλά και αφιλοξενία σε κάθε βήμα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πολικό ψύχος στην Αστάνα: Μέχρι -22 η θερμοκρασία και αίσθηση… -27 την ημέρα του Καϊράτ-Ολυμπιακός!

Ολυμπιακός: Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για το ματς με την Καϊράτ

Το προβάδισμα του Ολυμπιακού για την απευθείας είσοδο στη league phase του Champions League και η σύμπτωση με τη Σαχτάρ

Πώς μπορεί η Σαχτάρ να «κλέψει» το εισιτήριο του Champions League από τον Ολυμπιακό!

«Απλά πες τις ομάδες σωστά»: Επικό γλέντι με Κάραγκερ για Ολυμπιακό και Ρεάλ Μαδρίτης

Το επιβλητικό κορεό, οι αντιδράσεις στα γκολ και το ζεστό χειροκρότημα: Η παρακάμερα του Ολυμπιακός-Ρεάλ

Με Εμπαπέ η καλύτερη ενδεκάδα της 5ης αγωνιστικής στο Champions League

Ροντινέι για τον... παλιόφιλο Βινίσιους: «Είναι ο καλύτερος στον κόσμο - Δεν τον έπιανα και όχι από θέμα σεβασμού»

Απειλές κατά του Κοτάρσκι – «Είμαστε δίπλα του»

Η πρώτη τοποθέτηση παίκτη της Λίβερπουλ στα social media: «Είναι δύσκολες οι στιγμές…»

TAGS: A.E.K.