Οι τρεις παίκτες που απουσίασαν από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (1-2) ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα στην προπόνηση της ΑΕΚ την Δευτέρα.

Ο λόγος για τους Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, Έλντερ Λόπες και Μιχάλη Μπακάκη, που μπήκαν στην τελική ευθεία για την επιστροφή στη δράση, αλλά είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν θα μπουν στην αποστολή για το ματς με τη Λέστερ την Πέμπτη στην Αγγλία, ακόμη κι αν ιατρικώς είναι έτοιμοι. Εκτός μάχης λόγω καρτών είναι σίγουρα για το ματς με τις «αλεπούδες» ο Εμάνουελ Ινσούα, αλλά και οι Σιμάνσκι και Παουλίνιο, που δεν είναι δηλωμένοι στην UEFA για το Europa League.

Όσοι αγωνίστηκαν στο ματς με τον Παναθηναϊκό έκαναν πρόγραμμα αποκατάστασης. Έπειτα από το τέλος της προπόνησης τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος υποβλήθηκαν σε τεστ για την ανίχνευση του ιού Covid-19 εν όψει του αγώνα με τη Λέστερ. Η αυριανή προπόνηση είναι προγραμματισμένη στις 16.00 και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ειρωνική ανακοίνωση Βόλου για Γρηγορίου: «Τώρα καταλάβαμε γιατί ήταν τόσο καιρό άνεργος»

ΠΑΟΚ: «Το μήνυμα για τα 100 χρόνια μεταδόθηκε σε ολόκληρο τον κόσμο»!

Τσορμπατζόγλου: «Τι ισχύει με Ζίβκοβιτς, Κένι και Μεϊτέ για ΑΕΚ - Οι σκέψεις Λουτσέσκου για 11άδα»

Τσακίρης: «Τεράστιο το κίνητρο για την ΑΕΚ, να εκμεταλλευτεί τον ρυθμό που έχει - Το πιθανό πλάνο για την 11άδα»

Τσανάκας: «Όταν ο Ολυμπιακός βρέθηκε ξανά στα σχοινιά, έκανε τρεις σερί νίκες»

Δεσύλλας: «Πολλά τα κίνητρα του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι - Η 11άδα του Μπενίτεθ»

Γρηγορίου: «Από δύο τεράστια λάθη του διαιτητή έγινε η ανατροπή»

Μπέος κατά διαιτησίας: «Αλλοίωσε το αποτέλεσμα προκλητικά και ετσιθελικά ο Πολυχρόνης...»

Λιοντάρι που βρυχάται για σωτηρία ο Πανσερραϊκός, άλωσε το Αγρίνιο με σόου Τεϊσέιρα!

Βαθμολογία playouts: Έριξε στη ζώνη του υποβιβασμού την ΑΕΛ Novibet ο απίθανος Πανσερραϊκός!

TAGS: A.E.K.