Τις καλύτερες εντυπώσεις άφησε ο Ζίγκα Λάτσι στον Μανόλο Χιμένεθ, στο πρόσφατο παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ο νεαρός αμυντικός κλήθηκε να αγωνιστεί σε ένα «καυτό» παιχνίδι και κατάφερε να πάρει πολύ καλό βαθμό με την εμφάνιση που πραγματοποίησε απέναντι στους Θεσσαλονικείς.

Όπως είναι λογικό, ο Ισπανός τεχνικός κατάφερε να κερδίσει άλλη μία λύση για τα μετόπισθεν, ενώ από τη στιγμή που θα απουσιάσουν και στον αυριανό αγώνα με τον Ατρόμητο οι Νεντελτσιάρου και Τσιγκρίνσκι είναι δεδομένο πως ο Σλοβένος άσος θα πάρει εκ νέου φανέλα βασικού στο ΟΑΚΑ.

Όσον αφορά τον «Τσίγκρι», κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, αφού ο Χνιντ φαίνεται πως δεν απολαμβάνει της εμπιστοσύνης του Χιμένεθ.

Από εκεί και πέρα, εκτός είναι και ο Καρίμ Ανσαριφάρντ, ο οποίος επίσης θα δώσει μάχη με το χρόνο για να προλάβει το ντέρμπι στη Θεσσαλονίκη μετά το διάστρεμμα δευτέρου βαθμού που υπέστη στο τελευταίο παιχνίδι της ομάδας. Ο Ινσούα, από τη μεριά του, επιστρέφει, καθώς εξέτισε την ποινή του.

Διαβάστε ακόμη

Ανσαριφάρντ: «Τι εντυπωσιακό ομαδικό πνεύμα…»
Νόστιμο το ξαναζεσταμένο φαγητό, ε;

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αθανασίου: «Ευκαιρία να ξεχρεώσει ένα γραμμάτιο από το 2023 ο Παναθηναϊκός με τον Ολυμπιακό»

Ατομικό ο Κοντούρης στον Παναθηναϊκό - Αμετάβλητο το απουσιολόγιο ενόψει ντέρμπι

Μπενίτεθ στη Gazzetta dello Sport: «Θετικό το πρόσημο στον Παναθηναϊκό ως τώρα - Eίναι η αρχή ενός πρότζεκτ»

Σαββόπουλος: «Έχει προταθεί ο Καριόν, ισχυρή υποψηφιότητα και ο Παπαδόπουλος»

Σταματέλος: «Ψάχνει λύσεις ο Μεντιλίμπαρ γιατί όσα έχει δοκιμάσει δεν του βγαίνουν»

Δεσύλλας: «Ξεκάθαρο το σκεπτικό του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι, πολλά τα κίνητρα με Ολυμπιακό»

Τσορμπατζόγλου: «Τα βλέμματα όλων στους Μεϊτέ και Κένι όταν θα δοκιμάσουν να μπουν στο ομαδικό πρόγραμμα»

Ολυμπιακός: Οι αλλαγές που σκέφτεται ο Μεντιλίμπαρ για Λεωφόρο

ΠΑΟΚ: Οι αγκαλιές συμπαράστασης των ποδοσφαιριστών στον Λουτσέσκου

Επιστροφή στις προπονήσεις για τον Άρη, μέσα και ο Γαλανόπουλος

TAGS: A.E.K.