Δύο βραβεία παρέλαβε ο Λούκα Γιόβιτς για τα δύο τέρματα που είχαν αναδειχθεί ως τα καλύτερα της 18ης και 25ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Συγκεκριμένα, τα γκολ του φορ της ΑΕΚ κόντρα στον Asteras AKTOR (18η) και τον Ατρόμητο (25η) είχαν βραβευτεί στις σχετικές ψηφοφορίες και τη Δευτέρα (04/05) τα παρέλαβε, όπως δημοσίευσε με φωτογραφία η διοργανώτρια αρχή.

Ο Γιόβιτς είναι ο πρώτος σκόρερ των «κιτρινόμαυρων» στο πρωτάθλημα, μετρώντας 16 γκολ σε 26 συμμετοχές.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσακίρης: «Να μας πουν οι Ρώσοι τον τρόπο για Μπαρίνοφ - Δεν είναι η βασική επιλογή, ο Ριμπάλτα δουλεύει άλλη περίπτωση»

Παναθηναϊκός: Πένια, Τσάπρας, υψηλές θερμοκρασίες, δουλειά σε ανάπτυξη και άμυνα (vids)

Νικολακόπουλος: «Η διαφορά για τον Σμαΐλοβιτς και τι προκύπτει από Τουρκία για Άμραμπατ»

Αθανασίου: «Δεν ανησυχούν στον Παναθηναϊκό για τον Ντε Φράι - Πιέζει ο Φαν Ντρόγκελεν να έρθει»

Παλαίμαχος ΤΣΣΚΑ για Μπαρίνοφ: «Η ΑΕΚ είναι καλύτερη δυνατή επιλογή για εκείνον»

Επίσημο του Τσιντώτα στον Ηρακλή!

«Καλό ταξίδι Τάκη»: Το «αντίο» του Ολυμπιακού στον Γκώνια

Κετσετζόγλου: «Ίσως σημαίνει κάτι σημαντικό για Μπαρίνοφ η κίνηση της ΤΣΣΚΑ - Απορώ με την πρωτοβουλία της ΕΠΟ»

«Θα είσαι πάντα ένας φίλος»: Αποχαιρέτησε τον Λόβρεν ο ΠΑΟΚ

«Είμαι ενθουσιασμένος, ανυπομονώ να ξεκινήσω στον Παναθηναϊκό»: Το μήνυμα Πένια και Τσάπρα

TAGS: A.E.K.