Δικογραφία σχηματίζεται σε βάρος του προπονητή της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα, για όσα συνέβησαν μετά τη λήξη του αγώνα με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας, για τα playoffs της Stoiximan Super League.

Σύμφωνα με πηγές της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, η δικογραφία σχηματίζεται από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους Θεσσαλονίκης.

Την έρευνα προκάλεσε προφορική μήνυση που υπέβαλε ο αστυνομικός (και αξιωματούχος του αγώνα), σύμφωνα με την καταγγελία του οποίου ο Αργεντινός κόουτς της Ένωσης τον έπιασε από τον λαιμό.

Για το ίδιο συμβάν ο Ματίας Αλμέιδα κλήθηκε σε ακρόαση από τη Διαρκή Επιτροπή Αντιμετώπισης της Βίας (ΔΕΑΒ).

Ο ίδιος, όταν κλήθηκε να σχολιάσει μετά την αναμέτρηση όσα συνέβησαν στο γήπεδο, είπε - μεταξύ άλλων - ότι ζήτησε συγγνώμη από το συγκεκριμένο άτομο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σε πολύ καλό δρόμο για επέκταση του συμβολαίου του Νίκολιτς η ΑΕΚ!

Λουτσέσκου: «Μένω στον ΠΑΟΚ - Δεν θα είχα πρόβλημα αν η διοίκηση αποφασίσει να αποχωρήσω»!

«Ματιές της Σάο Πάολο προς τον Μάνσα»

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ είτε θα αποκτήσει δανεικό τον Γιακουμάκη, είτε θα ψάξει για κάτι άλλο»

Δεσύλλας: «Τα ονόματα που παίζουν για τον Παναθηναϊκό - Εκεί θα πέσει το βάρος στις μεταγραφές»

Τσανάκας: «Ίσως κλείσει μέσα στο 48ωρο ο Λόπεθ - Ψηλά στη λίστα και ο Πεδρόσα»

Τσακίρης: «Για αυτό είναι σημαντικό που υπέγραψε έως το 2030 ο Ζούμπκοφ - Τι ισχύει με τους νέους για το Κύπελλο»

Παναιτωλικός: Αποχωρεί από την ομάδα ο Μάκης Μπελεβώνης

Παναθηναϊκός: Τόσα χρήματα ζητάει ο πρόεδρος της Στεάουα για να παραχωρήσει τον Τιρνοβάνου

Η τελευταία τους επιθυμία ήταν ο Παναθηναϊκός: Φίλοι της ομάδας ζήτησαν να σκορπιστεί η τέφρα τους στο νέο γήπεδο