Η ΑΕΚ συνεχίζει να ψάχνει τον αμυντικό μέσο τον οποίο επιθυμεί ο Μάρκο Νίκολιτς για το ρόστερ και ένα δημοσίευμα από τη Ρωσία, εμπλέκει την Ένωση με τον αρχηγό της Λοκομοτίβ Μόσχας.

Συγκεκριμένα αναφέρεται ότι η Ένωση προσέφερε δυο εκατ. ευρώ για τον Ντμίτρι Μπαρίνοφ, αλλά η ομάδα του τα απέρριψε, καθώς θέλει να τον διατηρήσει στο ρόστερ της.

Μάλιστα στο ρεπορτάζ αναφέρεται ότι δεν αποκλείεται οι διαπραγματεύσεις να αρχίσουν εκ νέου, καθώς ο 26χρονος αμυντικός μέσος δεν είναι αντίθετος στη μεταγραφή και θα μπορούσε να πάρει ένα συμβόλαιο ύψους 1,5 εκατ. ευρώ ετησίως συν μπόνους στην Αθήνα.

Ο Μπαρίνοφ έχει διανύσει ολόκληρη την καριέρα του στη Λοκομοτίβ Μόσχας, στην οποία αγωνίζεται από το 2012. Το 2016 ανέβηκε στην πρώτη ομάδα και έκτοτε έχει καταγράψει 257 συμμετοχές με δέκα τέρματα και 23 ασίστ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Με Βίντα, Ζίνι και Ελίασον η ενδεκάδα της ΑΕΚ στις Σέρρες!

Τσακίρης: «Το δίλημμα Γκεοργκίεφ ή Βίντα και οι σκέψεις Νίκολιτς - Ο κόσμος της ΑΕΚ θα ξεπεράσει τις 5.000 στο γήπεδο»

Νικολακόπουλος: «Το πλάνο του Μεντιλίμπαρ για το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός»

ΠΑΕ ΑΕΚ: «Χωρίς διακριτικά της ομάδας όποιος πήρε εισιτήριο στη θύρα 5Α»

Παναθηναϊκός για Θύρα 7: «Ποτέ ξανά»

Αθανασίου: «Η τριάδα στην άμυνα, οι απουσίες και η επικρατέστερη 11άδα του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι»

Ράτσιτς: «Να νικήσουμε τον ΠΑΟΚ και να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας - Σημαντικό ντέρμπι για όλη την πόλη»

Όμορφη επίσκεψη στο ξενοδοχείο της ΑΕΚ από μαθητές του Ειδικού Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου Σερρών

Κωνσταντινίδης: «Ικανοποιημένοι από τις μεταγραφές - Με νοοτροπία… Λεωφόρου κόντρα στον Άρη»

Ζαφείρης: «Ένιωσα κατευθείαν ότι ο ΠΑΟΚ είναι μια μεγάλη οικογένεια»

TAGS: A.E.K.