Η ΑΕΚ ανέβασε στο κανάλι της στο Youtube ολόκληρο το βίντεο από την χθεσινή εκδήλωση στο Πνευματικό Κέντρο της Νέας Φιλαδέλφειας.
Αναλυτικά:
«Ενα θέμα τόσο σοβαρό και τόσο ζωτικό για τη Νέα Φιλαδέλφεια όπως η υπογειοποίηση και η κυκλοφοριακή μελέτη, έπρεπε να παρουσιαστεί και να αναλυθεί από τους καθ’ ύλην αρμοδίους, με αποδέκτες τους άμεσα ενδιαφερομένους: τους κατοίκους της περιοχής. Παρούσα και η αντιπολίτευση που τάχθηκε δημόσια υπέρ του σχεδίου.
Χθες το βράδυ στην αίθουσα του πνευματικού κέντρου του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας, η Ερασιτεχνική ΑΕΚ και η Δικέφαλος 1924 ΑΕ παρουσίασαν τις θέσεις τους με κάθε λεπτομέρεια. Ο project manager της «Αγιά Σοφιάς» Δημήτρης Ανδριόπουλος και ο κορυφαίος συγκοινωνιολόγος Κωνσταντίνος Ζέκος απάντησαν σε όλες τις απορίες και η κάμερα του AEK TV κατέγραψε λεπτό προς λεπτό την παρουσίασή τους».