Πολύ έντονες «φωνές» από πλευράς ΑΕΚ στο ημίχρονο του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα!

Άνθρωποι της «Ένωσης» πλησίασαν τον Νορβηγό διαιτητή Εσπέν Εσκάς και του ζήτησαν τον λόγο για τη μη αποβολή των Ολιβέιρα και Ίνγκασον! Η ΑΕΚ, θυμίζουμε, διαμαρτύρεται για δύο φάσεις, αρχικά για πάτημα του Ολιβέιρα στον Αραούχο στο 20', αλλά και για ανατροπή του Ίνγκασον στον Γκαρσία, στο 26'.

Οι «κιτρινόμαυροι», λοιπόν, σε έξαλλη κατάσταση, ρώτησαν με σκωπτικό ύφος «πού είναι οι κάρτες σου;», με τον ίδιο να μην απαντάει, πηγαίνοντας προς τα αποδυτήρια.

Από την ΑΕΚ, μάλιστα, θεωρούν πως το γεγονός ότι δεν απάντησε και… τα άκουγε, έχοντας το κεφάλι του χαμηλωμένο, τα λέει όλα. Από την «Ένωση» τονίζουν ότι «ακόμη και στον πάγκο, άπαντες είναι έξαλλοι. Δεν μπορείς να διαχειριστείς αυτό, που έχει γίνει στο πρώτο ημίχρονο».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός τώρα θα πάει λογικά με άλλα μυαλά στην Τούμπα»

Συνεχίζουν μαζί και τη νέα σεζόν ΑΕΚ και Βίντα

Αθανασίου: «Το πέμπτο ευρωπαϊκό εισιτήριο κάνει ακόμα πιο μεγάλη την αποτυχία του Παναθηναϊκού- Μηδέν λάθη το καλοκαίρι»

Παναθηναϊκός: Βγαίνουν σήμερα (27/04) στις 14:00 τα εισιτήρια για το ντέρμπι με την AEK

Το απίθανο ντεμαράζ του Πανσερραϊκού: Πήρε 19 βαθμούς σε 2,5 μήνες και ορίζει πλέον τη μοίρα του!

Κετσετζόγλου: «Θετικό για την ΑΕΚ ότι θα ξέρει το αποτέλεσμα της Τούμπας πριν τον Παναθηναϊκό»

Τσορμπατζόγλου: «Tο γαμώτο είναι να έχεις την καλύτερη ομάδα και να τα χάνεις όλα»

Σταματέλος: «Μεγάλο το πρέπει του Ολυμπιακού, περιμένει καλύτερο Ελ Κααμπί ο Μεντιλίμπαρ»

Δεσύλλας: «Καλοκαίρι πίεσης και μεγάλης υποχρέωσης για τον Παναθηναϊκό - Να κάνει γρήγορα και μεθοδικά κάποια πράγματα»

Κόντης: «Θέλω και άλλα τρόπαια»