Συνδέουν την ΑΕΚ με 22χρονο Xιλιανό εξτρέμ στη Γαλλία!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Nouvel Echo», η Ένωση ενδιαφέρεται έντονα για την απόκτηση του Λούκας Σεπέδα, ο οποίος βρίσκεται επίσης στο μεταγραφικό στόχαστρο της Λιον.

Όπως αναφέρεται στο εν λόγω ρεπορτάζ, η γαλλική ομάδα ενδιαφέρεται εδώ και καιρό για τον Σεπέδα, ο οποίος έχει συμβόλαιο μέχρι τον Δεκέμβριο του 2026 με την Κόλο Κόλο, αλλά είναι διαθέσιμος για 4 εκατ. ευρώ.

Με εντυπωσιακή ταχύτητα και δυνατό του σουτ, ο νεαρός αριστεροπόδαρος εξτρέμ μπορεί να αγωνιστεί με ευκολία και στις δύο πλευρές, ενώ έχει κάνει γνωστό το όνομά του στη χώρα του με τις γεμάτες πρόσφατες σεζόν, έχοντας και 5 εμφανίσεις με την εθνική ομάδα της Χιλής.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μεντιλίμπαρ για το μέλλον του: «Έχω συμβόλαιο, δεν μου έχουν πει το αντίθετο»

Λόγος-καταπέλτης από Ηλιόπουλο: «Ο ξεριζωμένος μας λαός ξερίζωσε το σύστημα - Το νταβατζιλίκι τελείωσε για πάντα»!

Του το ζήτησαν και το έκανε ο Ηλιόπουλος: Τραγούδησε για την ΑΕΚ στην Allwyn Arena!

Νίκολιτς: «Πανάξιο το πρωτάθλημα, οι παίκτες μου αρνούνται να χάσουν - Θα χρειαστούν 3-4 παίκτες»

Υπέροχο σόου με Φρανκ Σινάτρα και 14 βιολιά όσα και τα πρωταθλήματα της ΑΕΚ στην Allwyn Arena!

Επικό σύνθημα των οπαδών της ΑΕΚ στον Ηλιόπουλο: «Αν δεν τραγουδήσεις, δεν φεύγουμε από 'δω»!

Χριστόγλου: «Το μόνο πιθανόν που δεν πρέπει να αλλάξει είναι ο Μεντιλίμπαρ - Να λύσει τα θέματά του ο Ολυμπιακός»

Τα highlights από την ισοπαλία του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο

Κετσετζόγλου: «Όλα άλλαξαν με την είσοδο του Βάργκα στο ματς - Εκπληκτικό αυτό που συμβαίνει απόψε στη Νέα Φιλαδέλφεια»

Τσορμπατζόγλου: «Ούτε η λέξη καταστροφή, ούτε η αυτοχειρία αποτυπώνουν αυτό που συνέβη στον ΠΑΟΚ»

TAGS: A.E.K.