Η ΑΕΚ είχε τέσσερις διαφορετικούς σκόρερ στη χθεσινή νίκη επί της ΑΕΛ (4-1). Οι τρεις εξ αυτών, ο Θεοδόσης Μαχαίρας, ο Αντρέ Σιμόες και ο Κώστας Γαλανόπουλος, πέτυχαν το πρώτο τους γκολ στο πρωτάθλημα και αύξησαν στους έντεκα τον αριθμό των διαφορετικών σκόρερ που έχει η «Ένωση» στη Super League.

Τρία γκολ έχει σημειώσει ο Καρίμ Ανσαριφάρντ και από ένα έχουν σημειώσει οι Ιονούτ Νεντελτσιάρου, Νέναντ Κρίστισιτς, Αντρέ Σιμόες, Λιβάι Γκαρσία, Μάρκο Λιβάγια, Πέτρος Μάνταλος, Κώστας Γαλανόπουλος, Γεβγέν Σάχοφ, Θεοδόσης Μαχαίρας, αλλά και ο Μπράιτ Ενομπακάρε προτού αποδεσμευτεί.

Αν προστεθούν στη λίστα αυτή και οι Νέλσον Ολιβέιρα και Μουαμέρ Τάνκοβιτς, που έχουν σκοράρει μόνο στο Europa League, η ΑΕΚ μετρά 13 διαφορετικούς σκόρερ στα φετινά της παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Στον Άρη για τα επόμενα τέσσερα χρόνια ο Βέλιο

Εντιαγέ: «Ξέρω πόσο σημαντική είναι η φανέλα του ΠΑΟΚ για εσάς - Έρχομαι εδώ για να παλέψω για αυτή»

Στην Κηφισιά θα συνεχίσει την καριέρα του ο Δοϊρανλής

Επίσημο: Με αγορά-ρεκόρ στη Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι από τον Ολυμπιακό ο Αντρέ Λουίς

Διαρκείας στους ποδοσφαιριστές που δόξασαν τον Παναθηναϊκό με απόφαση Αλαφούζου

ΑΕΚ: Σε κυκλοφορία βρίσκονται τα εισιτήρια για την πρεμιέρα με τον Ηρακλή

Με φόντο τον Βοτανικό: Έφυγαν πάνω από 15 χιλ. διαρκείας - Πόσοι διεκδικούν προτεραιότητα για το νέο γήπεδο

Συγκινητικός Τάισον για Κωνσταντέλια: «Ευχαριστώ τον Θεό που μου έδωσε τη δυνατότητα να αγωνιστώ στο πλευρό σου»

Νικολακόπουλος: «Έρχεται ο Κάσερες για τον Ολυμπιακό»

Βούρκωσε στο αντίο του στον Ερυθρό Αστέρα ο Τικνιζιάν: «Ημουν έτοιμος να πεθάνω για οποιονδήποτε στο γήπεδο»

TAGS: A.E.K.