Δεκτό έκανε το αίτημα της ΑΕΚ η UEFA για ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Μιχάλη στο «Μάξιμιρ»! Η Ένωση τιμά τον αδικοχαμένο οπαδό της και την οικογένεια του και παραμονές της αναμέτρησης με τη Ντινάμο Ζάγκρεμπ υπέβαλλε αίτημα στην ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική Ομοσπονδία για να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στην Κροατία.

Η UEFA το εξέτασε και τελικά το αποδέχθηκε και μένει να δούμε τη στάση που θα κρατήσουν οι οπαδοί της Ντινάμο, οι οποίοι τις τελευταίες ημέρες έχουν προχωρήσει σε προκλητικές τοποθετήσεις, όπως επίσης και ο Πρόεδρος της Κροατίας και ο επικεφαλής της Ομοσπονδίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι παίκτες του Ματίας Αλμέιδα θα αγωνιστούν στο «Μάξιμιρ» με μαύρα περιβραχιόνια, μια ακόμη κίνηση για τιμηθεί η μνήμη του 29χρονου φίλου της που έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πολικό ψύχος στην Αστάνα: Μέχρι -22 η θερμοκρασία και αίσθηση… -27 την ημέρα του Καϊράτ-Ολυμπιακός!

Ολυμπιακός: Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για το ματς με την Καϊράτ

Το προβάδισμα του Ολυμπιακού για την απευθείας είσοδο στη league phase του Champions League και η σύμπτωση με τη Σαχτάρ

Πώς μπορεί η Σαχτάρ να «κλέψει» το εισιτήριο του Champions League από τον Ολυμπιακό!

«Απλά πες τις ομάδες σωστά»: Επικό γλέντι με Κάραγκερ για Ολυμπιακό και Ρεάλ Μαδρίτης

Το επιβλητικό κορεό, οι αντιδράσεις στα γκολ και το ζεστό χειροκρότημα: Η παρακάμερα του Ολυμπιακός-Ρεάλ

Με Εμπαπέ η καλύτερη ενδεκάδα της 5ης αγωνιστικής στο Champions League

Ροντινέι για τον... παλιόφιλο Βινίσιους: «Είναι ο καλύτερος στον κόσμο - Δεν τον έπιανα και όχι από θέμα σεβασμού»

Απειλές κατά του Κοτάρσκι – «Είμαστε δίπλα του»

Η πρώτη τοποθέτηση παίκτη της Λίβερπουλ στα social media: «Είναι δύσκολες οι στιγμές…»

TAGS: A.E.K.