Δεκτό έκανε το αίτημα της ΑΕΚ η UEFA για ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Μιχάλη στο «Μάξιμιρ»! Η Ένωση τιμά τον αδικοχαμένο οπαδό της και την οικογένεια του και παραμονές της αναμέτρησης με τη Ντινάμο Ζάγκρεμπ υπέβαλλε αίτημα στην ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική Ομοσπονδία για να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στην Κροατία.

Η UEFA το εξέτασε και τελικά το αποδέχθηκε και μένει να δούμε τη στάση που θα κρατήσουν οι οπαδοί της Ντινάμο, οι οποίοι τις τελευταίες ημέρες έχουν προχωρήσει σε προκλητικές τοποθετήσεις, όπως επίσης και ο Πρόεδρος της Κροατίας και ο επικεφαλής της Ομοσπονδίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι παίκτες του Ματίας Αλμέιδα θα αγωνιστούν στο «Μάξιμιρ» με μαύρα περιβραχιόνια, μια ακόμη κίνηση για τιμηθεί η μνήμη του 29χρονου φίλου της που έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Προβάδισμα πρόκρισης για Λέφσκι Σόφιας, απέφυγε τη ζημιά η Εγνάτια!

Λύγισε την Καϊράτ με δέκα παίκτες και έκανε βήμα πρόκρισης η Ομόνοια

Σόκαρε τη Χάποελ του σκόρερ Κάνγκουα η Βίκινγκουρ - Περίπατος για Ερυθρό Αστέρα στη Βόρεια Ιρλανδία

Ταπείνωσε με τεσσάρα την Χαρτς η Στουρμ Γκρατς, άφησαν ανοικτούς λογαριασμούς Κλάκσβικ και Ζάλγκιρις

O Κάνγκουα σκόραρε με τη Χάποελ Μπερ Σεβά!

Έμεινε όρθια στο φινάλε η Ντινάμο Ζάγκρεμπ, μικρό προβάδισμα για τη Φενέρμπαχτσε

Περίπατος της Λεχ Πόζναν στη Δανία, πρωταγωνιστής ο Σπόραρ για τη Σλόβαν

Ο Κάνγκουα έστειλε μήνυμα για το ματς της Μπερ Σεβά στα προκριματικά: «Πάμε παιδιά»

Τι θέλει η ΑΕΚ για να μπει στους ισχυρούς των playoffs από τον 2ο προκριματικό που κάνει σέντρα απόψε

Μεντιλίμπαρ: «Πολύ δύσκολη αντίπαλος η Ναϊμέγκεν - Θα έχουμε συνηθίσει να παίζουμε με ολλανδικές ομάδες»

TAGS: A.E.K.