Νέα θύματα ίωσης στο «στρατόπεδο» της ΑΕΚ…

Όπως ενημέρωσε σήμερα το μεσημέρι η «Ενωση», τόσο ο Νίκλας Ελίασον όσο και ο Κώστας Γαλανόπουλος προσβλήθηκαν από ίωση, με αποτέλεσμα να μείνουν εκτός αποστολής για τη ρεβάνς με την Ίντερ Ντ’ Εσκάλδες!

Θυμίζουμε ότι ανάλογο ζήτημα έχει από χθες και ο Μόουζες Οντουμπάτζο, αλλά και από την παραμονή του πρώτου ματς ο Έρικ Λαμέλα, που επέστρεψε μεν αλλά αμφότεροι έμειναν εκτός της ευρωπαϊκής λίστα της ΑΕΚ.

Παράλληλα, νοκ άουτ έχει τεθεί λόγω του τραυματισμού του και ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι, που επίσης θα μείνει στην Αθήνα αντί να ταξιδέψει για την Ανδόρρα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νέα βαριά ποινή της UEFA στην ΑΕΚ, τιμωρία με αναστολή για εκτός έδρας ματς!

Στη διάθεση του κόσμου της ΑΕΚ τα εισιτήρια για το παιχνίδι με τη Σαμσουνσπόρ

Οι έξαλλοι πανηγυρισμοί στη Φλωρεντία και η αποθέωση στον Νίκολιτς: Η παρακάμερα του μεγάλου διπλού της ΑΕΚ

Τσακίρης: «Δεν περίμενα τόσο καλή την ΑΕΚ - Ρεσιτάλ προπονητικής από τον Νίκολιτς»

Κετσετζόγλου: «Η εικόνα της ΑΕΚ στη Φλωρεντία είναι συνέχεια των εμφανίσεών της στο πρωτάθλημα»

Καθησυχαστικός Ζίνι: «Θα τα πούμε σύντομα»

Τζέκο: «Πείτε μας μαλ…ες, αλλά στηρίξτε μας»

Στρακόσα: «Γινόμαστε πιο επιθετικοί, οι νίκες μας δίνουν εμπιστοσύνη - Θα είμαστε ψυχολογικά έτοιμοι με Παναθηναϊκό»

Νίκολιτς: «Οι παίκτες μου είναι πολεμιστές έτοιμοι να θυσιαστούν - Είμαι περήφανος γι' αυτούς και τους φιλάθλους μας»

«Υπερηχητική ΑΕΚ, έκανε τους οπαδούς της Φιορεντίνα να δουν… φαντάσματα»: Το σχόλιο Μαραθιανού από τη Φλωρεντία

TAGS: A.E.K.