Πληθαίνουν τα προβλήματα στην ΑΕΚ εν όψει του ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ. Ο Εμάνουελ Ινσούα ένιωσε ενοχλήσεις και δεδομένης της απουσίας του Έλντερ Λόπες, αλλά και του Μιχάλη Μπακάκη που στο παρελθόν έχει παίξει στο αριστερό άκρο της άμυνας, ο Μάσιμο Καρέρα δεν αποκλείεται να βάλει βασικό τον Μάριο Μιτάι. Ο 17χρονος αριστεροπόδαρος άσος, αρχηγός της Κ18 της Αλβανίας, έγινε μόλις τον Αύγουστο επαγγελματίας, αλλά θεωρείται παίκτης με μεγάλη προοπτική και ίσως πάρει την ευκαιρία.

Ο Ιταλός τεχνικός της «Ένωσης» έχει πολύ περιορισμένες επιλογές, ειδικά στο χώρο του κέντρου. Μόνον οι Σάχοφ και Κρίστισιτς είναι ετοιμοπόλεμοι και μοιάζει απίθανο να πάρει ευκαιρία ο Σαμπανάτζοβιτς. Αν προτιμηθεί το 4-2-3-1, τότε ο Τσιντώτας θα είναι στο τέρμα, με τον Βασιλαντωνόπουλο δεξιά, τον Τσιγκρίνσκι κι έναν εκ των Σβάρνα, Χνιντ και Νεντελτσιάρου θα είναι στόπερ και αριστερά τον Ινσούα ή τον Μιτάι. Μπροστά από το δίδυμο των κεντρικών χαφ θα είναι οι Τάνκοβιτς αριστερά, Μαχαίρας δεξιά, Λιβάγια πίσω από τον φορ και στην κορυφή Ολιβέιρα ή Ανσαριφάρντ. Αν προτιμηθεί τριάδα στην άμυνα, τότε οι δύο φορ θα βρεθούν μαζί στην ενδεκάδα.

Εκτός πλάνων είναι ο τιμωρημένος Μάνταλος, καθώς και οι τραυματίες Μπακάκης, Λόπες, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Γκαρσία και Σιμάνσκι.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: A.E.K.