Στο Μπουργκ Χααμστέντε βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα ο Νόρντιν Άμραμπατ. Ο Ολλανδομαροκινός μεσοεπιθετικός που επέκτεινε τελικά το συμβόλαιό του με τους «κιτρινόμαυρους» μετέβη στο ξενοδοχείο που καταλύει η αποστολή της ΑΕΚ και ενσωματώθηκε πλέον παρέα με τους συμπαίκτες.

Ο Άμραμπατ αναμένεται να κάνει αύριο Δευτέρα (03/07) την πρώτη του προπόνηση με τους «κιτρινόμαυρους» και να τεθεί εκ νέου στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα, ο οποίος βλέπει τα… φτερά του να γεμίζουν και οι «πονοκέφαλοι» να μειώνονται.

Ο πολύπειρος ποδοσφαιριστής θα αγωνιστεί για τρίτη διαδοχική σεζόν με τη φανέλα της ΑΕΚ και παρότι ψαχνόταν να επιστρέψει στην πατρίδα του, ο τραυματισμός του Πάολο Φερνάντες και το γεγονός πως δεν βρήκε την κατάλληλη πρόταση τον έκανε να συμφωνήσει με την Ένωση ώστε να συνεχίζει να φορά τη φανέλα της.










«Δεν αφήνουμε να γυρίσει ο αντίπαλός μας»: Μάθημα τοποθέτησης από τον Αλμέιδα στους παίκτες της ΑΕΚ



«Μαθήματα» τοποθέτησης περιελάμβανε το -ιδιαίτερα απαιτητικό- πρωινό πρόγραμμα προπόνησης της ΑΕΚ την Κυριακή (2/7) στην Ολλανδία.

Ο Ματίας Αλμέιδα έδωσε ασκήσεις «ένας εναντίον ενός» σε στενό χώρο, οι οποίες απαιτούσαν συνδυασμούς πρέσινγκ, σωστής τοποθέτησης αλλά και ενέργειας με την μπάλα. Ο Αργεντινός τεχνικός ζητούσε άμεσες επιθέσεις μετά την ανάκτηση της μπάλας, ενώ στη συνέχεια έμπαινε και δεύτερος παίκτης εναντίον του αμυντικού.

Δείτε εδώ περισσότερα για την πρωινή προπόνηση της Ένωσης.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσακίρης: «Με 16 απουσίες η ΑΕΚ δεν μπορεί να κάνει κανονική προπόνηση - Δεν έχει κάποιο πρόβλημα ο Ζίνι»

Νικολακόπουλος: «Το καλό με τον Κάρμο και το κακό με τον Γιάρεμτσουκ»

Αθανασίου: «Ο Κρίστιανσεν έχει τις ικανότητες να γίνει αυτός βασικός, αν…»

ΠΑΟΚ: Άλλαξε το πλάνο στη διακοπή – Χωρίς φιλικό και με το βλέμμα στον Μπάνζα

Ολυμπιακός: Τριήμερο ρεπό και αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή του Γκουστάβο Σα

ΑΕΚ: Επιστροφή στα Σπάτα με πολλές απουσίες – Τα δύο φιλικά και οι παίκτες που ανεβάζουν ρυθμούς

Τσακίρης: «Είδαμε και στο Σερβία-Ελλάδα γιατί είναι καλύτερος με τον Βάργκα ο Γιόβιτς»

Δεσύλλας: «Ο καθοδηγητής Ντε Φράι και η εμφάνιση του Τετέι κόντρα στη Σερβία»

Τσανάκας: «Ο Ιμανόλ έχει συνηθίσει να δουλεύει και με νεαρούς παίκτες»

Τσορμπατζόγλου: «Χρειάζεται ρυθμό ο Μπάνζα - Μεγάλη ζημιά για τον ΠΑΟΚ τυχόν καθυστέρηση στο Καυτανζόγλειο»

TAGS: A.E.K.