Αποφασισμένος να επαναφέρει στο ρόστερ του τον Νέναντ Κρίστιτσιτς είναι ο Ερυθρός Αστέρας, όπως τουλάχιστον μεταφέρουν τα ΜΜΕ από τη Σερβία και συγκεκριμένα το «mozzartsport.com».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα η διοίκηση της ομάδας θέλει να συνεχίσει το γερό «μπάσιμο» που έχει κάνει μεταγραφικά, καθώς έχει ήδη συμφωνήσει με τον Αλεξάνταρ Ντράγκοβιτς που μένει ελεύθερος από την Μπάγερ Λεβερκούζεν, αλλά και με τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, που είναι απόλυτα γνώριμος στο ελληνικό κοινό από τη θητεία του στον ΠΑΟΚ.

Στο πλαίσιο αυτό, ο προπονητής, Ντέγιαν Στάνκοβιτς θέλει πίσω και τον Νέναντ Κρίστιτσιτς, θεωρώντας πως είναι αυτό που θέλει για τον χώρο της μεσαίας γραμμής, ξέροντας την ομάδα και έχοντας πολύ μεγάλη εμπειρία που θα χρειαστεί στα προκριματικά του Champions League.

«Υπήρχαν προσπάθειες επιστροφής του τον χειμώνα, αλλά ο Ερυθρός Αστέρας είναι έτοιμος να προσπαθήσει και πάλι, ώστε ο Νέναντ Κρίστιτσιτς να επιστρέψει στον πρωταθλητή Σερβίας.

Ο παίκτης έχει συμβόλαιο για ακόμα έναν χρόνο και θα μπορούσε να επιστρέψει ειδικά από τη στιγμή που δεν μπορεί να προσαρμοστεί, λόγω των πολλών αλλαγών προπονητών στην ΑΕΚ»
, αναφέρει το δημοσίευμα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Λέτο: «Είμαι πολύ χαρούμενος που οι παίκτες μου έχουν νοοτροπία νικητή»

Μπενίτεθ: «Μας δίνει έξτρα κίνητρο η ήττα του πρώτου γύρου - Να δημιουργούμε περισσότερες ''καθαρές'' ευκαιρίες»

Τσανάκας: «Να μη δώσει ευκαιρίες στον Άρη ο Ολυμπιακός-Τελευταία στιγμή οι αποφάσεις του Μεντιλίμπαρ»

Δύο δοκάρια, ευκαιρίες, αλλά όλα στο μηδέν: Τα highlights του Κηφισιά-Asteras AKTOR

Σαββόπουλος: «Μετρημένα κουκιά στην άμυνα του Άρη, Μορόν και Γένσεν κρίνουν τις υπόλοιπες θέσεις»

Τρέλα στο Αγρίνιο στην άφιξη της ΑΕΚ

Τσορμπατζόγλου: «Ίσως και αύριο στη Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ ο Ζαφείρης - Τέιλορ και Μπιάνκο διεκδικούν θέση στην 11άδα»

Βαθμολογία Super League: Mόνιμος κάτοικος 4άδας ο Λεβαδειακός, ανάσα για ΟΦΗ, «βουλιάζουν» ΑΕΛ Νοvibet & Πανσερραϊκός

Κλείδωσαν ο ένας τον άλλον και έμειναν στο μηδέν Κηφισιά και Asteras AKTOR

Κόντης: «Χαμογελάσαμε και εμείς λίγο - Η νίκη ήταν επιτακτική»

TAGS: A.E.K.