Στις προπονήσεις της ΑΕΚ επέστρεψε ο Γέβγεν Σάκχοφ, ο οποίος είχε προσβληθεί για δεύτερη φορά από τον covid-19, αλλά τα τελευταία τεστ που έκανε ήταν αρνητικά.

Ο 30χρονος μέσος τίθεται έτσι ξανά στη διάθεση του Μανόλο Χιμένεθ ενόψει της συνέχειας των playoffs της Super League.

Στα Σπάτα βρέθηκε και ο Αντρέ Σιμόες, ο οποίος χειρουργήθηκε πριν δύο ημέρες στον αστράγαλο, στηριζόμενος σε πατερίτσες.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τα συγχαρητήρια της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στην ομάδα μπάσκετ για το Κύπελλο: «Ο τίτλος είναι πράσινος»!

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τη νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στον Παναιτωλικό

Εκνευρισμένος ο Αναστασίου στη συνέντευξη Τύπου, δεν δέχθηκε ερωτήσεις

Πιρόλα: «Ευχαριστώ τον κόσμο για την στήριξή του - Θα δώσουμε τα πάντα για την ανατροπή με Λεβερκούζεν»

Μεντιλίμπαρ: «Πρέπει να τελειώνουμε νωρίτερα τη δουλειά και να μην δίνουμε δικαιώματα στον αντίπαλο»

Κέρκεζ: «Μας περιμένουν μεγάλες μάχες σε όλα τα παιχνίδια που ακολουθούν»

Ράσταβατς: «Η ομάδα διανύει μία σκληρή και δύσκολη στιγμή - Υπάρχει μεγάλη πίεση»

Χριστόγλου: «Δεν έθελξε, αλλά βρήκε τα γκολ που χρειάζονταν ο Ολυμπιακός - Δείχνει ότι μπορεί να βοηθήσει ο Αντρέ Λουίς»

Νικολακόπουλος: «Ο Γιαζίτσι ξέρει και τα κάνει πιο εύκολα στον Ολυμπιακό»

Μεντιλίμπαρ: «Δεν πρέπει να κρατάμε τον αντίπαλο ζωντανό μέχρι το τελευταίο λεπτό»

TAGS: A.E.K.