Αποκαλυπτικός για τη μεταγραφή του Μαρτίν Γκεοργίεφ στην ΑΕΚ ήταν σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της Σλάβια Σόφια, Βέντσεσλαβ Στεφάνοφ.
Ο ιδιοκτήτης του συλλόγου μίλησε στη βουλγαρική ιστοσελίδα, sportal.bg, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά τη μετακίνηση του 20χρονου κεντρικού αμυντικού στην Ένωση, υπογράφοντας για τέσσερα χρόνια.
«Ναι, πουλήσαμε τον Μάρτιν Γκεοργίεφ στην ΑΕΚ. Το συμβόλαιό του είναι τετραετές. Ποια είναι η τιμή; Δεν είσαι από την Εθνική υπηρεσία εσόδων», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Στεφάνοφ μετά από ερώτηση δημοσιογράφου.
Ο Γκεοργκίεφ έχει ύψος 1,85 και αγωνίζεται στο κέντρο της άμυνας. Στη Σλάβια ανήκει από το 2021, ενώ τον επόμενο χρόνο πήγε στις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα, αλλά μετά από μία σεζόν επέστρεψε από στη Σλάβια υπογράφοντας μέχρι το 2027. Έχει ήδη τρεις συμμετοχές στην εθνική Βουλγαρίας, ενώ ήταν ενεργό μέλος σε όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της χώρας του.