Η αγωνιστική δράση για την ΑΕΚ συνεχίζεται, με την Ένωση να είναι έτοιμη να μονομαχήσει με τον ΟΦΗ στην OPAP Arena στο πλαίσιο της 4ης και τελευταίας αγωνιστικής της League Phase του Κυπέλλου Ελλάδος.
Η ομάδα του Μάρκο Νίκολιτς έχει αρκετές απουσίες, με τον Σέρβο να καλείται να πραγματοποιήσει μία σειρά αλλαγών στην 11άδα του για να δώσει και τις απαραίτητες ανάσες που χρειάζονται.
Οι Λάζαρος Ρότα και Ορμπελίν Πινέδα έχουν μείνει στον πάγκο, με τον Μόουζες Οντουμπάτζο να επιστρέφει μετά από καιρό στο βασικό σχήμα της ομάδας, ενώ στα χαφ έχουν τοποθετηθεί μαζί οι Μάρκο Γκρούγιτς και Ρομπέρτο Περέιρα.
Λόγω των πολλών τραυματισμών ο Λούκα Γιόβιτς δεν θα μπορέσει να πάρει ανάσες και να ξεκινήσει ξανά στο αρχικό σχήμα. Στον πάγκο εννοείται βρίσκονται και τα δύο νέα ταλέντα των «κιτρινόμαυρων», οι Ζώης Καραργύρης και Σταύρος Ψυρόπουλος.
Αναλυτικά η 11άδα της ΑΕΚ:
Μπρινιόλι, Οντουμπάτζο, Μουκουντί, Ρέλβας, Πενράις, Γκρούγιτς, Περέιρα, Ζοάο Μάριο, Κοϊτά, Καλοσκάμης, Γιόβιτς
Από την άλλη πλευρά αυτοί είναι οι ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Χρήστος Κόντης για την ομάδα του ΟΦΗ: Χριστογεώργος, Κρίζμανιτς, Κωστούλας, Χατζηθεοδωρίδης, Λιούις, Ανδρούτσος, Μπαΐνοβιτς, Ροκάνιατς, Θεοδοσουλάκης, Νους, Σαλσίδο