Χαμόγελα στην ΑΕΚ με την κατάσταση του Μπαρνάμπας Βάργκα. Η θεραπεία του Ούγγρου διεθνή επιθετικού πήγε πολύ καλά τις προηγούμενες ημέρες, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα να είναι σε θέση να ανεβάσει ρυθμούς και θα προπονηθεί την Τετάρτη (01/04) με την υπόλοιπη ομάδα που προετοιμάζεται για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ο Μάρκο Νίκολιτς θα έχει κανονικά στη διάθεσή του στην πρεμιέρα των playoffs τον 31χρονο φορ, που αντιμετώπιζε το προηγούμενο διάστημα μια κάκωση στην ποδοκνημική και γι' αυτό τον λόγο είχε επιστρέψει από την αποστολή της εθνικής Ουγγαρίας.

Θυμίζουμε πως ο Βάργκα είχε σκοράρει στο πρώτο του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, στην ισοπαλία με 1-1 στην Allwyn Arena. Επίσης, οι παίκτες της ΑΕΚ που δεν βρίσκονται στις εθνικές ομάδες, έδωσαν σήμερα το φιλικό προπονητικού χαρακτήρα που είχε προγραμματιστεί στα Σπάτα με τη Νέα Σαλαμίνα.

Οι «κιτρινόμαυροι» επικράτησαν 5-0 χωρίς το τελικό αποτέλεσμα να έχει κάποια ουσιαστική σημασία, αφού ο σκοπός για τον οποίο δόθηκε αυτό το φιλικό ήταν να πάρουν ρυθμό οι παίκτες της Ένωσης κατά τη διάρκεια της διακοπής ενόψει της απαιτητικής επανέναρξης στα playoffs της Stoiximan Super League και των ματς στους «8» του Conference League.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Το αντίο της ΠΑΕ στη Λεωφόρο: «Είναι το μέρος που γεννήθηκε η Παναθηναϊκή ιδέα, η καρδιά και η ψυχή του Συλλόγου»

Νικολακόπουλος: «Η πιθανότερη σύνθεση του Ολυμπιακού κόντρα στην ΑΕΚ»

Πανσερραϊκός-Παναιτωλικός: Οι 11άδες της αναμέτρησης

Τσακίρης: «Η φιέστα θα ξεπεράσει κάθε φαντασία - Η ΑΕΚ πρέπει να χτίσει σε αυτό το πρωτάθλημα»

Αθανασίου: «Καταστροφικά τα playoffs για τον Παναθηναϊκό - Ακατανόητο ότι θα παίξει χωρίς κόσμο σε τόσο ιδιαίτερο ματς»

Μανωλάς: «Μόνο στην ΑΕΚ αυτά-Σε λίγο θα κόβει εισιτήρια και στις προπονήσεις»

Παγκάκης: «Το ''αντίο'' στη Λεωφόρο και οι σκέψεις Μπενίτεθ για την ενδεκάδα με τον ΠΑΟΚ»

Τσορμπατζόγλου: «Φρεσκάρει τον ΠΑΟΚ ο Λουτσέσκου για να φορτσάρει στο τέλος»

Η ΑΕΚ προειδοποιεί τον κόσμο: «Μετράμε αντίστροφα για τη στέψη, ωστόσο απαιτείται προσοχή απ’ όλους»

Τσανάκας: «Μίνιμουμ στόχος η δεύτερη θέση για τον Ολυμπιακό-Φαβορί για 11άδα ο Ταρέμι»

TAGS: A.E.K.