Έρχεται στην Ελλάδα και ενσωματώνεται άμεσα στις προπονήσεις της ΑΕΚ ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας!

O 33χρονος φόργουορντ αναμένεται να φτάσει στην Αθήνα και το «Ελ. Βενιζέλος» περίπου στις 9:20 το πρωί της Κυριακής (17/09), κλείνοντας έτσι τον «χορό» των αφίξεων για την «Ένωση», και γεμίζοντας τη «φαρέτρα» του Ζοάν Πλάθα ενόψει της έναρξης της νέας σεζόν.

Μάλιστα, ο έμπειρος ψηλός αναμένεται να μπει στην προετοιμασία της ομάδας άμεσα, αρχής γενομένης από την προπόνηση της ερχόμενης Δευτέρας (18/09).

Να θυμίσουμε πως ο Λιθουανός φόργουορντ είχε πάρει σχετική άδεια, μετά και τις υποχρεώσεις του στο Παγκόσμιο Κύπελλο με τη φανέλα της χώρας του, εκεί όπου έφτασε μέχρι την 6η θέση της διοργάνωσης. Ο Κουζμίνσκας ολοκλήρωσε το Μουντομπάσκετ με 9,6 πόντους, 3,8 ριμπάουντ και 1,8 ασίστ, όντας εκ των πρωταγωνιστών της πατρίδας του.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Απίθανη σκηνή με οπαδό του Παναθηναϊκού να παίρνει στο κυνήγι την Porsche του Ναν για ένα αυτόγραφο

Κοντός: «Οι άλλοι σκαρφαλώνουν στα κάγκελα & τις παίζουν με τους court αλλά το θέμα είναι τι είπε η γυναίκα ενός παίκτη»

Ξέσπασε η σύζυγος του Χολμς για την κριτική του Αταμάν

Η αινιγματική ανάρτηση του Χολμς μετά την αυστηρή κριτική του Αταμάν

Aνανέωσε με την ΑΕΚ μέχρι το 2027 ο Μπράουν

Σάκοτα: «Ποτέ δεν ήταν στόχος η 2η θέση, ήταν σύμπτωση που ήταν κοντά ο Παναθηναϊκός»

Αταμάν: «Πώς να παίξει Ευρωλίγκα ο Τολιόπουλος; Δεν είμαστε ακαδημία - Θέλετε να θυσιάσω Ναν, Σλούκα, Γκραντ ή Σορτς;»

Το πάρτι του Ναν για την 100άρα του Παναθηναϊκού: Τα highlights της νίκης των «πράσινων» επί της ΑΕΚ

Ναν: «Ξεκινάμε έτσι τα παιχνίδια πολλές φορές φέτος - Έχουμε σπουδαίο ρόστερ, αλλά χρειαζόμαστε ακόμα καλύτερη χημεία»

Βαθμολογία Stoiximan GBL: Έβαλε τέλος στη συζήτηση για τη δεύτερη θέση ο Παναθηναϊκός

TAGS: A.E.K.