Η αποσυμφόρηση του ρόστερ της ΑΕΚ έχει ξεκινήσει για τα καλά. Μετά την αποχώρηση του Στίβεν Τσούμπερ και την αναμενόμενη μεταγραφή του Γαλανόπουλου στον ΑΠΟΕΛ, όπως όλα δείχνουν σειρά παίρνει και ο Νόρντιν Άμραμπατ.

Το «Radio MARS», το κορυφαίο αθλητικό ραδιόφωνο στο Μαρόκο, αναφέρει πως ο 37χρονος μεσοεπιθετικός της Ένωσης βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με την Ουιντάντ Καζαμπλάνκα.

Ο Μαροκινός είναι εδώ και καιρό εκτός πλάνων του Ματίας Αλμέιδα και έψαχνε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Όπως όλα δείχνουν είναι πολύ πιθανό ο Άμραμπατ να επιτρέψει στην πατρίδα του με την Ουιντάντ να έχει τον πρώτο λόγο.

Πρόκειται για ομάδα, που αγωνίζεται στην 1η κατηγορία στο Μαρόκο και αυτήν τη στιγμή βρίσκεται στην 6η θέση του πρωταθλήματος.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσορμπατζόγλου: «Κάνει την προσπάθειά του ο Γιακουμάκης - Είχε τρελαθεί που έχασε τον τελικό Κυπέλλου»!

Δεσύλλας: «Οι αποφάσεις για την επόμενη ημέρα του Παναθηναϊκού θα γνωστοποιηθούν μετά το τέλος της σεζόν»

Τσανάκας: «Ο Ολυμπιακός έχει χάσει το μεγάλο του όπλο»

Τσακίρης: «Καλύτερη από τον ανταγωνισμό για 3η σερί αγωνιστική η ΑΕΚ - Για βασικός ο Γιόβιτς την Κυριακή»

Σπανέας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6: «Να ζητήσει συγγνώμη ο Νταβέλης»

Νταμπίζας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6: «Συμφωνώ απόλυτα με την στάση των οπαδών της ΑΕΛ Novibet»

Επανέρχονται στη Βραζιλία: «Ο Παναθηναϊκός και μια ομάδα του Κατάρ έκαναν κρούση για τον Φερεϊρίνια»

ΑΕΚ: Το φοβερό σόλο του Μάνταλου το καλύτερο γκολ της 22ης αγωνιστικής

Οργισμένη ανακοίνωση των οργανωμένων της ΑΕΛ Novibet για την αναδιάρθρωση

Η ΑΕΛ Novibet ζητά αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος και αύξηση των ομάδων

TAGS: A.E.K.