Την πρώτη της ήττα στους ομίλους του Europa League γνώρισε από την Μαρσέιγ στο «Βελοντρόμ» η ΑΕΚ (3-1).

Αυτό, όμως, που προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση, είναι το γεγονός πως από τα έξι γκολ που έχει δεχθεί μέχρι στιγμής στη διοργάνωση, τα πέντε από αυτά έχουν προέλθει από εκτελέσεις πέναλτι! Η ομάδα του Αλμέιδα έχει υποπέσει στην «εσχάτη των ποινών» σε κάθε ματς που έχει παίξει στους ευρωπαϊκούς ομίλους, με Στάνκοβιτς και Αθανασιάδη να μην μπορούν να νικήσουν τους αντιπάλους τους.

Συγκεκριμένα, η «Ένωση» δέχθηκε δύο γκολ με πέναλτι από τον Ζοάο Πέδρο στην πρεμιέρα κόντρα στην Μπράιτον, ένα από τον Μπεργκβάιν στην OPAP Arena και δύο από τους Μασσαλούς, από Αρίτ και Βερετού. Μόλις ένα γκολ έχει προέλθει σε κανονική ροή αγώνα, αυτό του Βιτίνια στο πρώτο μέρος με τη Μαρσέιγ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η παρακάμερα της μεγάλης νίκης του ΠΑΟΚ στο Λούμπλιν: Τα «μαγικά» του Κωνσταντέλια και το πάρτι των ασπρόμαυρων

ΠΑΟΚ: Σάλος στην Ουκρανία και κίνδυνος τιμωρίας

Τσορμπατζόγλου: «Κομβικό για τον ΠΑΟΚ να παίρνει τις προκρίσεις, ο Λίσι έστειλε μήνυμα - Σε τρελά κέφια ο Κωνσταντέλιας»

Προπονητής Ντιναμό Κιέβου: «Έμπειρη ομάδα με ποιότητα ο ΠΑΟΚ, αλλά μπορεί να αντιμετωπιστεί»

Πλήγμα για τον ΠΑΟΚ: Εκτός ρεβάνς ο Άλι, φόβοι για απουσία έως και έναν μήνα

Κακή βραδιά στο Σπλιτ για την Πάφο…

«Πω πω τι κάνει πάλι ο Ντέλιας»: Το σποτ του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για το διπλό του ΠΑΟΚ

Σοκ για την Μπενφίκα του Παυλίδη στην Ελβετία, «σίφουνας» η Μακάμπι Τελ Αβίβ!

Λίσι: «Χαρούμενος για την εικόνα των παικτών μου - Μία νίκη που ανήκει σε όλη την ομάδα»

«Έδειξε χαρακτήρα, αλλά η πρόκριση παραμένει ανοιχτή»: Το σχόλιο Τσορμπατζόγλου για τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Ντιναμό

TAGS: A.E.K.