Απάντηση και μάλιστα σε έντονο ύφος από την ΑΕΚ στα δημοσιεύματα που είδαν το φως της δημοσιότητας το απόγευμα της Δευτέρας και ήθελαν ανθρώπους της ομάδας να έχουν έρθει σε επαφή με τον Ζόραν Μάμιτς.
Στην Ένωση κόβουν ουσιαστικά κάθε κουβέντα που σχετίζεται με συζητήσεις με άλλους προπονητές και δεν επικεντρώνονται μόνο στην περίπτωση του Κροάτη τεχνικού της Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Παράλληλα, τονίζουν πως η ομάδα έχει προπονητή και ζητούν σεβασμό στην εσωτερική λειτουργία της ομάδας.
«Η ΑΕΚ έχει προπονητή και είναι απόλυτα προσηλωμένη στην επίτευξη των αγωνιστικών της στόχων υπό τις οδηγίες του. Οποιαδήποτε απόπειρα δημιουργίας αστήρικτων σεναρίων και αποσταθεροποίησης της ομάδας θα μας βρει σταθερά απέναντι. Το μόνο που ζητάμε είναι ο σεβασμός στην εσωτερική μας λειτουργία αφού για εμάς το μόνο που υπάρχει αυτή τη στιγμή είναι η όσο το δυνατόν πιο επιτυχημένη ολοκλήρωση της τρέχουσας ποδοσφαιρικής σεζόν», αναφέρει η θέση της ΠΑΕ.