Πολλαπλές συνέπειες φαίνεται πως θα έχει η ήττα (2-1) από τη Μάντσεστερ Σίτι για την Μπράιτον.

Κάτι φυσικά που δεν αφορά τόσο το αποτέλεσμα, λόγω και της δυσκολίας της αναμέτρησης για την αντίπαλο της ΑΕΚ στο Europa League, όσο τον Σόλι Μαρτς.

Ο 29χρονος άσος τραυματίστηκε στις καθυστερήσεις του αγώνα, αποχωρώντας δακρυσμένος πάνω σε φορείο. Μάλιστα, υπάρχουν φόβοι για σοβαρή ζημιά στο γόνατο.

Να σημειωθεί ότι ο Άγγλος μεσοεπιθετικός έπαιξε στο «Έτιχαντ» σε ρόλο αριστερού μπακ κι αυτό διότι είναι τραυματίες και οι Εστουπινιάν και Λάμπτεϊ. Γεγονός που… πονοκεφαλιάζει ακόμα περισσότερο τον Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι.

Πλέον, μένει να φανεί το ακριβές μέγεθος της ζημιάς. Υπενθυμίζεται ότι η «Ένωση» φιλοξενεί την Μπράιτον στην OPAP Arena στις 30 Νοέμβρη.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τα... σάρωσε όλα τα βραβεία της Premier League για τον μήνα Σεπτέμβριο η Μπράιτον!

Μάντσεστερ Σίτι: Κατέθεσε έφεση κατά της απόφασης ενοχής της

Premier League: Ο Γκρος νίκησε τον Κωστούλα και κέρδισε το βραβείο του παίκτη του μήνα

Αγγλική Ομοσπονδία για υπόθεση Σίτι: «Σημαντικές επιπτώσεις για την ακεραιότητα του αθλήματος»

Ρούι Πίντο: «Ο Ινφαντίνο γνώριζε από το 2014 τις παρατυπίες της Μάντσεστερ Σίτι»!

Απίστευτο: Δεύτερος παίκτης της Χαλ μέσα σε 3 εβδομάδες που τουμπάρει το αυτοκίνητό του κοντά στο προπονητικό κέντρο!

«Κορυφαίες ομάδες της Αγγλίας και η Ίντερ ενδιαφέρονται για τον Κωστούλα»

Teamtalk: Λίβερπουλ και Τότεναμ παρακολουθούν τον Τζολάκη

Στην αντεπίθεση η Etihad: Απειλεί ότι θα κινηθεί νομικά κατά της Premier League

Η εξομολόγηση Ρίτσαρντς για την ενοχή της Σίτι: «Απόλυτα συντετριμμένος, σπαρακτική αβεβαιότητα - Νιώθω θλίψη και θυμό»

TAGS: A.E.K.