Υπό φυσιολογικές συνθήκες θα ήταν απλώς η πρεμιέρα των πλέι οφ. Ένα από τα τέσσερα ντέρμπι που θα παίξει με τους ανταγωνιστές της. Το κυριακάτικο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ωστόσο, έχει αποκτήσει διπλή σημασία για την ΑΕΚ.

Πικραμένοι από την απώλεια του Κυπέλλου, αλλά και πεισμωμένοι να αποδείξουν ότι δεν θα μπορούσε να χαθεί με άλλον τρόπο από τον συγκεκριμένο αντίπαλο, ο Μανόλο Χιμένεθ και οι παίκτες του θα πάνε στην Τούμπα με ενισχυμένο κίνητρο.

Όπως συνηθίζει, ο Ανδαλουσιανός αναμένεται να τσιγκλίσει εκ νέου τον εγωισμό των παικτών του. Άλλωστε ήδη τους έδειξε βίντεο με τα λάθη των διαιτητών στον τελικό, ενώ το ίδιο θα κάνει και με τα δικά τους.

Το ενθαρρυντικό είναι όμως ότι οι «κιτρινόμαυροι» αντιμετωπίζουν από μόνοι τους ως ευκαιρία για ρεβάνς το κυριακάτικο ματς. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, εξάλλου, είναι η ανάρτηση του Αλμέιδα, όπου ανέφερε ότι «το παρελθόν πέρασε αλλά δεν ξεχνιέται και δεν συγχωρείται».

Με αυτή τη διάθεση λοιπόν και χωρίς ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα (πέραν του Γκάλο που ταλαιπωρείται από ένα διάστρεμμα) η ΑΕΚ θα ξεκινήσει από σήμερα προετοιμασία για την Τούμπα. Ξέροντας ότι είναι ανεπίτρεπτο να μη φύγει όρθια από ‘κει, ώστε να χτίσει έπειτα μια αντεπίθεση που θα καλύψει το χάντικαπ με τα οποίο θα μπει στο μίνι πρωτάθλημα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την παράσταση τίτλου της ΑΕΚ και το σημαντικό «διπλό» του Ολυμπιακού στη Λεωφόρο

Αθανασίου: «Ακόμη χειρότερες από την εικόνα είναι οι δηλώσεις του Μπενίτεθ - Υπάρχει έλλειψη κατανόησης της κατάστασης»

Το ποστάρισμα του ΠΑΟΚ για τα γενέθλια: «Τέσσερα γράμματα, ένα έμβλημα, μία ιδέα - 100 χρόνια ασπρόμαυρης μαγείας»

Μπενίτεθ: «Aυτήν τη στιγμή δεν υπάρχει ρεαλιστικός στόχος - Πρέπει να δώσω κίνητρο στην ομάδα ενόψει των επόμενων ματς»

Μεντιλίμπαρ: «Σημεία-κλειδιά της νίκης η ευστοχία μας και η εμφάνιση του Τσικίνιο»

Ταμπόρδα: «Τα ντέρμπι κρίνονται στις λεπτομέρειες - Όταν παίζεις για τόσο μεγάλη ομάδα, στόχος είναι οι νίκες»

Ροντινέι: «Ξέρουμε πως είμαστε σε δύσκολη κατάσταση, αλλά θα παλέψουμε για τον τίτλο μέχρι το τελευταίο λεπτό»

Χριστόγλου: «Σοβαρός ο Ολυμπιακός, έκανε τα αυτονόητα και συνεχίζει»

Νικολακόπουλος: «Με Τσικίνιο καταλύτη και Έσε πολεμιστή, ο Ολυμπιακός βρήκε οξυγόνο στη Λεωφόρο»

Νικολογιάννης: «Εικόνα ντροπής και δώρα, πόνεσαν τα μάτια μας»

TAGS: A.E.K.