Πρωτάθλημα δεν έχει. Οι επίσημες υποχρεώσεις αργούν ακόμα. Σήμερα όμως η ΑΕΚ θα δώσει παιχνίδι με όλες τις προδιαγραφές μιας δύσκολης εξόδου στη Σούπερ Λίγκα.

Με τρεις σημαντικούς απόντες, έναν αντίπαλο που διαθέτει (βάσει ονόματος) δυναμική και σε μια παραδοσιακά εχθρική έδρα για την ίδια, η «Ένωση» έχει προσομοίωση ντέρμπι απόψε (19:30) στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Εκεί όπου θα παραταχθεί χωρίς τον ανέτοιμο Αραβίδη και τους τραυματίες Σιμόες-Βάργκας, αλλά με την ευκαιρία να τσεκάρει -για πρώτη φορά ως βασικό- τον Πατίτο Ροντρίγκες. Ο Αργεντινός θα έχει όλα τα βλέμματα πάνω του ως δεξιός εξτρέμ, την ώρα που ο Κετσπάγια θα συνεχίσει το «πείραμα» με τον Μπακασέτα στο άλλο άκρο.

Κατά τ’ άλλα ο Γεωργιανός θα ξεκινήσει αυτή τη φορά τον Ντίντακ (αντί του Ντίας) ενώ ο Ανέστης κάτω από τα δοκάρια και οι Γκάλο, Τσιγκρίνσκι και Κολοβέτσιος θα διατηρήσουν κανονικά τις θέσεις τους. Παρτενέρ του Γιόχανσον στα χαφ θα είναι ο Γαλανόπουλος, ενώ ρόλο επιτελικού πίσω από τον προωθημένο Αλμέιδα θα έχει ο Μάνταλος.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: A.E.K.