Η Νέα Φιλαδέλφεια μπορεί να έζησε μια μαγική βραδιά στη φιέστα τίτλου, όμως για την ΑΕΚ το γλέντι δεν σταμάτησε εκεί. Η «κιτρινόμαυρη» οικογένεια μετέφερε τους πανηγυρισμούς σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας, με την κούπα του πρωταθλητή να κλέβει την παράσταση και να περνά από χέρι σε χέρι πάνω στην πίστα.

Ο Μάριος Ηλιόπουλος, ο Μάρκο Νίκολιτς και οι ποδοσφαιριστές της Ένωσης έδωσαν δυναμικό «παρών» στο τρίτο ημίχρονο της κατάκτησης του τίτλου, σε μια βραδιά γεμάτη τραγούδι, συνθήματα και αποθέωση από τον κόσμο.

Κεντρικό πρόσωπο της βραδιάς ήταν ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ, που δεν δίστασε να ανέβει στην πίστα και να πάρει το μικρόφωνο. Μαζί με τον Κωνσταντίνο Αργυρό τραγούδησε το «Αθήνα μου», ενώ στη συνέχεια, παρά τη βραχνιασμένη φωνή του από τους πανηγυρισμούς, ερμήνευσε solo το «Βραδιάζει» του Στέλιου Καζαντζίδη, γνωρίζοντας την αποθέωση.



Η βραδιά είχε και αποκαλύψεις, με τον Ηλιόπουλο να μιλά δημόσια για την επιλογή του Μάρκο Νίκολιτς στην τεχνική ηγεσία, τονίζοντας πως από πέντε υποψήφιους ήταν ο μοναδικός που του «έκανε κλικ», σε μια συνάντηση που κράτησε περισσότερες από πέντε ώρες και αποδείχθηκε καθοριστική για την πορεία της ομάδας.

Από τη σκηνή δεν έλειψε ούτε ο Σέρβος τεχνικός, ο οποίος παρασύρθηκε από το κλίμα και τραγούδησε ρυθμικά το σύνθημα «ΑΕΚ ολέ», με τον κόσμο να συμμετέχει δημιουργώντας μια εκρηκτική ατμόσφαιρα.



Ξεχωριστή στιγμή αποτέλεσε και η παρουσία του Λάζαρου Ρότα, που ανέβηκε στην πίστα με το τρόπαιο στα χέρια και τραγούδησε μαζί με τον Αργυρό, αποδεικνύοντας πως… το έχει και εκτός γηπέδου.

Το γλέντι απογειώθηκε όταν οι παίκτες της ΑΕΚ πήραν θέση στην πίστα, χορεύοντας και τραγουδώντας σε ρυθμούς «Freed From Desire», με την κούπα να βρίσκεται διαρκώς στο επίκεντρο και την ατμόσφαιρα να θυμίζει… αποδυτήρια μετά από κατάκτηση τίτλου.















































ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Λεβαδειακός: Μπαίνει στα «βιβλία» με 63 γκολ και ιστορικές επιδόσεις

Ροντινέι: Ιστορικό σερί με γκολ σε τρία διαδοχικά ντέρμπι

Αποθέωση για Ηλιόπουλο: Τραγούδησε με τον Αργυρό το «Αθήνα μου» και συγκίνησε με το «Βραδιάζει»

Ο Στρακόσα πανηγύρισε, ο πατέρας του αποκάλυψε το… χαμένο deal με την ΑΕΚ!

Το εκπληκτικό drone-βίντεο από τη φιέστα τίτλου της ΑΕΚ στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6!

Ηλιόπουλος και κόσμος της ΑΕΚ έγιναν ένα: Το «Αγάπα με» και η αποθέωση στη σουίτα

Καραπαπάς: «Άλλοι φωνάζουν το όνομα του Αλμέιδα σε 6άρα, άλλοι του Μεντιλίμπαρ σε 1-1 - Το λες και Σύνδρομο Στοκχόλμης»

Πήλιος: «Δικαιώθηκα για όσα έχω περάσει, δεν είναι εύκολο για εμάς που τα ακούμε πιο πολύ»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για το φινάλε των playoffs και την πρωταθλήτρια ΑΕΚ

«Μια αγκαλιά μπορεί να σώσει ζωές»: Συγκλονιστικός Ρότα, έστειλε μήνυμα για τις αυτοκτονίες των δύο 17χρονων!

TAGS: A.E.K.