Σημαντική θεωρείται η σημερινή μέρα στην ΑΕΚ, αφού όλα δείχνουν πως θα γίνουν γνωστές οι αλλαγές που σχεδιάζει σε στελεχιακό επίπεδο ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Όπως έγινε γνωστό, ο διοικητικός ηγέτης της «Ένωσης» έχει έρθει σε επαφή με τους Μπρούνο Άλβες και Μπρούνο Τσιρίλο για να αναλάβουν θέσεις στην ομάδα.

Οι δύο παλαίμαχοι «κιτρινόμαυροι» άσοι δεν… παίζουν μόνοι τους, αφού ο Μελισσανίδης έχει μιλήσει και με άλλους ανθρώπους για θέσεις μέσα στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Για να υπάρξουν, όμως, αφίξεις στον «Δικέφαλο», θα πρέπει να προηγηθούν αποχωρήσεις για να διαδεχθούν τα συγκεκριμένα πρόσωπα εκείνους που θα αποχωρήσουν.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν θέλησε να πάρει εν θερμώ αποφάσεις, ενώ η «Ώρα των Σπορ» αναφέρει πως το προηγούμενο διάστημα είχε κατ’ ιδίαν συζητήσεις με τα πρόσωπα που βρίσκονται στην έξοδο.

Από εκεί και πέρα, ο Ματίας Αλμέιδα αναμένεται την Κυριακή στην Ελλάδα, ώστε να αναλάβει και επίσημα τα καθήκοντά του στην ΑΕΚ και να έρθει σε επαφή με τους ανθρώπους με τους οποίους θα έχει στενή επαφή και σίγουρα η άφιξη του Αργεντινού «απαιτεί» να έχουν προηγηθεί οι αλλαγές στην ΠΑΕ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: A.E.K.