Πολύ κοντά στην απόκτηση του Ντομαγκόι Βίντα βρίσκεται η ΑΕΚ. Ίσως και μέσα στη μέρα ο Κροάτης στόπερ θα δώσει την απάντησή του στην πρόταση της «Ένωσης», η οποία του έκανε μια εξαιρετική προσφορά καλύπτοντας τις απαιτήσεις του.

Οι «κιτρινόμαυροι» μαζί με το πριμ υπογραφής δίνουν στον 33χρονο άσο περίπου 1,6 εκατ. ευρώ ετησίως, όπως αναφέρει η «Ώρα των Σπορ». Πρόκειται με διαφορά για το μεγαλύτερο συμβόλαιο στην ομάδα, ενώ στο deal προβλέπεται και οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμη χρόνο. Αν στο μεταξύ δεν προκύψει κάποια καλύτερη πρόταση για τον Βίντα, που-θυμίζουμε-έχει μείνει ελεύθερος από την Μπεσίκτας, τότε μπορεί και μέχρι την Τρίτη το αργότερο να πει το μεγάλο «ναι» και να έρθει για τις υπογραφές.

Φυσικά σε περίπτωση που η υπόθεση έχει αίσιο τέλος, ο διεθνής αμυντικός δεν προλαβαίνει να ενταχθεί στο στάδιο προετοιμασίας στην Ολλανδία που ολοκληρώνεται στις 29 Ιουλίου, αλλά θα είναι κανονικά παρών με την επιστροφή της ομάδας στα Σπάτα από την 1η Αυγούστου, μπαίνοντας στην τελική ευθεία για το πρωτάθλημα (20/21 Αυγούστου η πρώτη αγωνιστική).

Σε ό,τι αφορά στις άλλες μεταγραφικές υποθέσεις, η Τετάρτη είναι η κρίσιμη μέρα για τον Μπόγκνταν Πλάνιτς. Πιθανός αποκλεισμός της Μακάμπι Χάιφα από τον Ολυμπιακό θα αυξήσει τις πιθανότητες να πωληθεί στην ΑΕΚ, αφού οι πρωταθλητές Ισραήλ ακόμη δεν έχουν πλησιάσει καν την προσφορά της «Ένωσης» (700.000 ευρώ ετησίως για τρία χρόνια) στην προσπάθεια να τον πείσουν να υπογράψει επέκταση συμβολαίου. Κι αν δεν το κάνει, το πιθανότερο είναι να επιχειρήσουν την πώλησή του, έναν χρόνο πριν τη λήξη του συμβολαίου του.

Στα υπόψη της ΑΕΚ υπάρχει και ο Όσκαρ Μινγκέθα, μια υπόθεση που όμως μόνο απλή δεν είναι λόγω των αρχικών απαιτήσεων της Μπαρτσελόνα για τον 23χρονο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σταματέλος: «Δεν θα πάει στη Μασσαλία ο Ολυμπιακός για να κλειστεί πίσω»

Αθανασίου: «Η εικόνα πείραξε όλους περισσότερο από το αποτέλεσμα στον Παναθηναϊκό - Να βγάλει άμεσα αντίδραση»

Ο Παντελίδης δοκιμάζει το app της ΠΑΕ Παναθηναϊκός που… έρχεται

Τσορμπατζόγλου: «Σοκαριστική η εικόνα του ΠΑΟΚ - Πρέπει να περιμένουμε μια εβδομάδα για να δούμε τι μάθημα πήρε»

Ολυμπιακός: Οι πρώτες σκέψεις Ιμανόλ για Μαρσέιγ

Δεσύλλας: «Το μήνυμα του Νίστρουπ και η επόμενη μέρα στον Παναθηναϊκό»

Χριστοφιλέας: «Ιστορική στιγμή για την Καλαμάτα - Ο κόσμος του ΠΑΟΚ με το χειροκρότημά του έδειξε το μεγαλείο του»

Τσανάκας: «Η αμυντική συνέπεια του Ολυμπιακού και η ανάγκη για μεγαλύτερη επιθετική παραγωγή»

Παναθηναϊκός: «Πάνω απ' όλα, ομάδα» - Το μήνυμα μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό

Λίσι: «Αποκλειστικός υπεύθυνος εγώ, μη αποδεκτή η εικόνα μας»

TAGS: A.E.K.