Αποφασισμένη να εξαντλήσει τις πιθανότητες που έχει στην υπόθεση του Σεργκέι Ρεμπρόφ εμφανίζεται η ΑΕΚ. Δείχνοντας ξεκάθαρα ότι ο Ουκρανός τεχνικός αποτελεί τη βασική της επιλογή για τον πάγκο της.

Το πρωί του Σαββάτου ανέφερε το «sporx.com» ότι ο 47χρονος τεχνικός είναι με τις… βαλίτσες στο χέρι, ώστε να ταξιδέψει για Ελλάδα για να υπογράψει στην «Ένωση». Κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να ισχύει και δεν επιβεβαιώνεται από την πλευρά των «κιτρινόμαυρων».

Αυτό που προκύπτει από το ρεπορτάζ είναι ότι έχουν καταθέσει πρόταση στον προπονητή της Φέρεντσβαρος, η οποία είναι ύψους 1 εκατομμυρίου ευρώ, ενώ με τα μπόνους μπορούν τα φτάσουν στο 1,2 εκατ. ευρώ οι απολαβές του, σε περίπτωση που συνεργαστεί με την ΑΕΚ.

Πρέπει, πάντως, να ξεκαθαρίσουμε ότι παρά την έντονη κινητικότητα που παρατηρείται από πλευράς «Ένωσης» και το πρέσινγκ που κάνει, παραμένει δύσκολη περίπτωση και δεν έχει να κάνει μόνο με το οικονομικό. Εκτιμάται ότι δεν θα σημειωθεί κάποια οριστική εξέλιξη μέχρι το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube