Η ΑΕΚ καταβάλει προσπάθεια για την απόκτηση του Γιόνσον και ένα δημοσίευμα στη Δανία μεταφέρει πληροφορίες για το πώς έχει η κατάσταση μέχρι τώρα.

Έτσι αναφέρει ότι η ΑΕΚ προσφέρει στον Γιόνσον συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων ετών με αποδοχές που φτάνουν το ένα εκατομμύριο ευρώ, και διευκρινίζει ότι η προσφορά αυτή είναι και η προσφορά που εκείνος επιθυμεί.

Ο Γιόνσον έχει ενημερώσει την ΑΕΚ ότι η επιθυμία του είναι το ισπανικό πρωτάθλημα αλλά όμως μέχρι τώρα δεν έχει δεχθεί κάποια πρόταση από ισπανική ομάδα. Ο Δανός φέρεται να είναι διατεθειμένος να περιμένει μήπως βρεθεί μία πρόταση από ομάδα της Πριμέρα Ντιβισιόν που να τον ικανοποιούσε, μέσα στις επόμενες ημέρες. Η ΑΕΚ περιμένει γνωρίζοντας όμως ότι έχει ελπίδες για να τον κάνει δικό της.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τα γκολ των Γκαρέ-Βέρμπιτς και τα τέσσερα δοκάρια: Τα highlights της ισοπαλίας του Λεβαδειακού με τον Άρη

Μπράτσος: «Δείξαμε έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης μετά το γκολ - Αν είχαμε λίγο πιο καθαρή σκέψη στην τελική πάσα...»

Οι εντυπωσιακές κεφαλιές από Λάμπρου και Φούντα και το... ροντέο: Τα highlights του Βόλος - ΟΦΗ

Παπαδόπουλος: «Σημαντικό ότι κρατάμε τον Άρη μακριά»

Κόντης: «Στο απευθείας φάουλ του Φούντα έχει περάσει τη γραμμή η μπάλα - Σαν να μην παίχτηκε το παιχνίδι»

Γρηγορίου: «Είχαμε προϋποθέσεις για γκολ, αλλά δεν θα τις θυμάται κανένας - Μνημειώδης η αναποτελεσματικότητά μας»

Ποντένσε στον κόσμο του Ολυμπιακού: «Κάντε όσο περισσότερο θόρυβο μπορείτε»

Η βαθμολογία των playoffs 5-8: Διατήρησε το προβάδισμά του ο Λεβαδειακός, αναλλοίωτη η κατάσταση

Έπαιξαν και… έχασαν Βόλος και ΟΦΗ για τη μάχη της πεντάδας!

Δοκ-Άρη και αφεντικό για την Ευρώπη ο Λεβαδειακός!

TAGS: A.E.K.