Αποστολή στην Ολλανδία: Θοδωρής Καρβουνιάρης
Η πρωταθλήτρια ΑΕΚ ξαναπάτησε γήπεδο και κηρύχθηκε επίσημα η έναρξη του βασικού σταδίου της προετοιμασίας επί ολλανδικού εδάφους.
Ο Ολεξάντρ Ζουμπκόφ εμφανίστηκε για πρώτη φορά με τα χρώματα της νέας του ομάδας, πέρα φυσικά από τις απαραίτητες φωτογραφίες που είχε βγάλει κατά την παρουσίασή του όταν είχε ολοκληρωθεί η πρώτη μεταγραφή της «Ένωσης» για το φετινό καλοκαίρι.
Οι παίκτες του Μάρκο Νίκολιτς ξεκίνησαν τη δουλειά από την οποία θα εμφανιστούν στην καλύτερη δυνατή κατάσταση ως υπερασπιστές του τίτλου τη νέα αγωνιστική περίοδο και ο κόουτς της ομάδας περιμένει και τις περαιτέρω ενισχύσεις.
Ο Κάιρινεν, ως γνωστόν, είναι στην Ολλανδία, υποβάλλεται σε ιατρικές εξετάσεις και μόλις ολοκληρώσει κι αυτός τη μεταγραφή του θα συμμετέχει στη δουλειά με τους υπόλοιπους, ενώ και ο Χρήστος Αλεξίου σύντομα θα είναι παίκτης της ΑΕΚ.
@sporfm946 Η πρώτη προπόνηση του Ζουμπκόφ με τη φανέλα της ΑΕΚ στην Ολλανδία
? original sound sporfm946