Θέση για το ζήτημα που προέκυψε με το κλειστό πέταλο της OPAP Arena στο παιχνίδι της Εθνικής με την Ολλανδία πήρε η ΑΕΚ.

Από την «Ένωση» ξεκαθαρίζουν ότι δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα τα σενάρια ότι κάτι τέτοιο έχει επιβληθεί από τους οργανωμένους οπαδούς της και παραπέμπουν στην ανακοίνωση της ΕΠΟ, που τονίζει ότι πρόκειται για απόφαση της Αστυνομίας.

Η σχετική τοποθέτηση αναφέρει:

«Ακούμε από χθες το βράδυ διάφορά πράγματα με αφορμή το παιχνίδι της Εθνικής και κατηγορίες κατά της ΑΕΚ.

Για όλα τα θέματα υπάρχουν απαντήσεις, οι πιο σημαντικές έχουν δοθεί ήδη, αλλά προφανώς έχει σημασία να δίνονται κι από πλευράς ΑΕΚ απ' ότι φαίνεται.

Χρειάζεται πολύ μεγάλη κακοπιστία, πολύ μεγάλη δόση εμπάθειας και πολύ μεγάλη απέχθεια προς την αναζήτηση της αλήθειας για να βγαίνει και να λέει κάποιος πως δήθεν έχει επιβληθεί κλείσιμο του πετάλου από τους οργανωμένους της ΑΕΚ.

Υπάρχει ήδη η ανακοίνωση της ΕΠΟ που εξηγεί τον λόγο και δημοσιεύονται ήδη σε ρεπορτάζ τα μέτρα της αστυνομίας για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Το πέταλο ήταν κλειστό ως buffer zone.

Το γιατί και το πως πάρθηκε αυτή η απόφαση, το που θα έμπαιναν οι φιλοξενούμενοι κλπ δεν είναι θέμα της ΑΕΚ φυσικά. Προφανώς και υπήρχαν συγκεκριμένοι λόγοι από πλευράς ασφάλειας.

Θυμίζουμε εδώ πως το πέταλο είχε φιλάθλους στο αμέσως προηγούμενο ματς, αλλά αυτό δεν ενδιαφέρει όσους προπαγανδίζουν.

Γενικώς το θέμα δεν μας αφορά, αλλά αναγκαζόμαστε να τοποθετηθούμε γιατί επιχειρούν να μας εμπλέξουν.

Επίσης πρέπει να γνωρίζει ο κόσμος πως υπήρχαν κάποια σπασμένα καθίσματα από το τελευταίο παιχνίδι μας.

Από την στιγμή που στις συσκέψεις ασφαλείας που είχαν γίνει κάποιες μέρες πριν είχε αποφασιστεί να μείνουν κλειστές οι συγκεκριμένες θύρες, δεν κρίθηκε απαραίτητο να τα αντικαταστήσουμε ενόψει του αγώνα της Εθνικής. Εμείς έχουμε ξανά ματς εντός σε δύο εβδομάδες».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γρηγορίου: «Πρέπει να αφήσουμε πίσω ό,τι έχει γίνει - Να βρούμε γκολ για να κάνουμε τη ζωή μας πιο εύκολη»

Χωρίς Κίνι, αλλά με Μήτογλου κόντρα στην ΑΕΛ ο Ατρόμητος

Δεσύλλας: «Τα πλάνα Μπενίτεθ για το ντέρμπι - Οι παίκτες που διεκδικούν θέση στο βασικό σχήμα»

Τσανάκας: «Την Κυριακή είναι η ευκαιρία του Ολυμπιακού για ένα restart»

Σαββόπουλος: Καμία εξέλιξη στα διοικητικά - Μηδαμινό το ενδιαφέρον, φοβάμαι πως η εικόνα στο γήπεδο θα είναι η χειρότερη

Τσακίρης: «Πρώτη φορά νικητής αντίπαλος λέει πώς δεν πέρασε ο καλύτερος - Τα δεδομένα 11αδας της ΑΕΚ με ΠΑΟΚ»

Τσορμπατζόγλου: «Σίγουρα στην αποστολή με ΑΕΚ ο Ζίβκοβιτς, το πιο πιθανό να είναι και ο Μεϊτέ - Τι ισχύει για Κένι»

Με δύο απουσίες και δύο επιστροφές η αποστολή του Παναιτωλικού για Πανσερραϊκό

Χωρίς δύο αλλά με Πέντροσο η αποστολή του Λεβαδειακού για τη μάχη με τον ΟΦΗ

Κηφισιά: Χωρίς αριστερό μπακ η αποστολή για τον Asteras AKTOR

TAGS: A.E.K.