Συνεχίζονται οι επισκέψεις από ιδρύματα, φορείς και σχολεία στο Μουσείο Προσφυγικού Ελληνισμού, που εδρεύει στο «σπίτι» της ΑΕΚ, την OPAP Arena.

«Οι επισκέψεις φορέων, συλλόγων και εκπαιδευτικών ιδρυμάτων στο Μουσείο Προσφυγικού Ελληνισμού συνεχίζονται καθημερινά με αμείωτη ένταση.
Μόνο μέσα στην τελευταία εβδομάδα το Μουσείο επισκέφτηκαν στελέχη της Εταιρείας INTERBETON, για δεύτερη συνεχόμενη φορά μέσα στον ίδιο μήνα το ΚΔΑΠ ΑμεΑ Άγιος Χριστόφορος, ο Πολιτιστικός Σύλλογος "Παναγία η Γηροκομίτισσα" από την πόλη της Πάτρας και τα σχολεία 3o Γυμνάσιο Αργυρούπολης, 2ο Δημοτικό Μεταμόρφωσης και 3ο Γυμνάσιο Πετρούπολης», αναφέρει η σχετική ανάρτηση της «Ένωσης» στα social media.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσορμπατζόγλου: «Είναι καλά ο ΠΑΟΚ - Αναντικατάστατος ο Γιακουμάκης»

Σαββόπουλος: «Ο Άρης έχει τρία παράπονα από το ντέρμπι – Άλλο το αγωνιστικό και άλλο να μην υπάρχει ισονομία»

Δεσύλλας: «Έχει έλλειμμα χαρακτήρα ο Παναθηναϊκός, αυτός είναι ο μεγάλος κίνδυνος για Μπενίτεθ»

Ελ Κααμπί: Ο πιο «γρήγορος» σκόρερ του Ολυμπιακού που έφτασε τα 75 γκολ

Έγραψε ιστορία ο Γιακουμάκης στο ντέρμπι ΠΑΟΚ–Άρης και έσπασε επτάχρονη «ξηρασία» για τους ασπρόμαυρους

Ιστορική επίδοση από Λεβαδειακό: Πρώτη ομάδα της περιφέρειας με κορυφαία επίθεση στον πρώτο γύρο

Πανσερραϊκός-Παναιτωλικός: Με την πλάτη στον τοίχο οι γηπεδούχοι, με φόρα από το Αγρίνιο οι φιλοξενούμενοι

ΑΕΚ: Ισοφάρισε ήδη το ρεκόρ ασίστ του ο Ρότα-Επίδοση… Πόνσε ο Γιόβιτς

Πινέδα: «Δουλεύουμε όλοι μαζί, νικάμε όλοι μαζί και συνεχίζουμε όλοι μαζί»

Νίκολιτς: «Ίσως χρησιμοποιώ τον Λιούμπιτσιτς περισσότερο στα άκρα - Η Σαμσουνσπόρ είναι ο δυσκολότερος αντίπαλος»

TAGS: A.E.K.