«Σειρήνες» από Ελλάδα και Ρωσία… ακούει ο Μουχαμάντ Φαγέ. Ο Σενεγαλέζος φόργουορντ πραγματοποίησε μία εξαιρετική χρονιά με τη φανέλα του Ρεθύμνου και ήδη οι «μνηστήρες» άρχισαν να τον εξετάζουν σοβαρά.

Το εγχώριο ενδιαφέρον για τον 29χρονο φόργουορντ προέρχεται από τους ΑΕΚ και Άρη, ενώ παράλληλα βρίσκεται και στη λίστα της Λοκομοτίβ Κουμπάν, του Γιώργου Μπαρτζώκα. Ο Φαγέ έχει ακόμα συμβόλαιο με την κρητική ομάδα, ωστόσο το buy out του δεν είναι… απαγορευτικό.

Φέτος, ο διεθνής Σενεγαλέζος είχε κατά μέσο όρο 12,2 πόντους, 8,7 ριμπάουντ, 1,3 ασίστ και 1,1 κλεψίματα σε 33:46'' στα 29 παιχνίδια που αγωνίστηκε στην κανονική περίοδο και στα playoffs της Α1.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Το ντεμπούτο του Μόρις, το σόου του Ντόρσεϊ και η γιορτινή ατμόσφαιρα στο ΣΕΦ με Κολοσσό: Η παρακάμερα του Ολυμπιακού

Ερντέμ: «Παίξαμε μπάσκετ αντάξιο του πνεύματος του Παναθηναϊκού - Ευχαριστώ την ομάδα και τον κόσμο μας»

Α1 Γυναικών: MVP Κάρτερ και Μπράουν, MVP Next Gen η Αλεξιά

Αθηναϊκός: Ενισχύθηκε με την Ανίγκουε

Ποιος άλλος; Ο Ντόρσεϊ MVP της αγωνιστικής μετά την εμφάνιση καριέρας με Κολοσσό

Σταμολάμπρου: «Μετρούσα μία-μία τις μέρες να επιστρέψω-Έμαθα να ακούω το σώμα μου»

Παπανικολόπουλος: «Η Καρδίτσα βαδίζει σε πρωτόγνωρα μονοπάτια και τα παιδιά έχουν πλήρη επίγνωση του τι γίνεται»

Ερντέμ: «Συγχαρητήρια στις παίκτριες και στους οπαδούς μας - Πολύ σημαντική η Σταμολάμπρου, τώρα είμαστε καλύτερες»

Επέστρεψε στις νίκες με 100άρα η Καρδίτσα και βύθισε το θλιβερό Μαρούσι

Λύγισε για την επιστροφή της η Σταμολάμπρου: «Δεν ένιωσα στιγμή μόνη μου σε όλο αυτό, ευχαριστώ τον κόσμο»