Ο νεαρός τερματοφύλακας του Αστέρα Καρδίτσας, Αλέξανδρος Καρακώστας, προσκλήθηκε από την ΑΕΚ το τριήμερο Τετάρτη 30 Απριλίου-Παρασκευή 2 Ιουνίου στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στα Σπάτα για να λάβει μέρος στις προπονήσεις των τμημάτων υποδομής της, όπως τονίζει η ιστοσελίδα karditsasport.gr.

Ο 16χρονος γκολκίπερ έχει καταγράψει αρκετές συμμετοχές τις δύο τελευταίες σεζόν με την φανέλα του Αστέρα και οι παρουσίες του ήταν πολύ καλές.

Άλλωστε, το μήλο κάτω από την μηλιά θα πέσει, όπως τονίζεται στο ίδιο δημοσίευμα, αφού ο πατέρας του, Νίκος, ο οποίος είναι και ο τεχνικός της ομάδας, έκανε μεγάλη καριέρα σε Super League και Super League 2, ενώ ξεκίνησε και εκείνος από τον Αστέρα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ηλιόπουλος: «Η ΑΕΚ είναι ιδέα και στάση ζωής - Οραματίζομαι όλα τα νέα παιδιά να είναι δικοί μας φίλαθλοι»

Τσακίρης: «Κανένα θέμα Παλίνια για ΑΕΚ - Τι ισχύει για τη νέα φανέλα»

Τσανάκας: «Πότε τελειώνει του Σμαΐλοβιτς - Κάνει νέες προτάσεις για τους στόχους του ο Ολυμπιακός»

Δεσύλλας: «Πλησιάζουν Ντε Φράι και Πένια, ανακοινώνεται ο Καμαρά - Οι εξελίξεις για Τσάπρα»

«Σε ευχαριστούμε Ραζβάν»: Το αποχαιρετιστήριο βίντεο του ΠΑΟΚ στον Λουτσέσκου

Ολυμπιακός σε Μπιανκόν: «Ευχαριστούμε για όλα»

Νικολό Σίρα: «Μια ανάσα από τον ΠΑΟΚ ο Λίσι - Υπογράφει μέχρι το καλοκαίρι του 2028»

Τεστάρει δυνάμεις με Άγιαξ και… επιστρέφει στη Λεωφόρο: Το πρόγραμμα των φιλικών του Παναθηναϊκού

«Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός ενδιαφέρονται για τον Μουντιαλικό Ουρουγουανό Ματίας Βίνια»!

Σπουδαία κίνηση από Ηλιόπουλο: Αναλαμβάνει για έναν χρόνο όλα τα έξοδα λειτουργίας των Παιδικών Χωριών SOS Καλαμάτας

TAGS: A.E.K.