Ο νεαρός τερματοφύλακας του Αστέρα Καρδίτσας, Αλέξανδρος Καρακώστας, προσκλήθηκε από την ΑΕΚ το τριήμερο Τετάρτη 30 Απριλίου-Παρασκευή 2 Ιουνίου στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στα Σπάτα για να λάβει μέρος στις προπονήσεις των τμημάτων υποδομής της, όπως τονίζει η ιστοσελίδα karditsasport.gr.

Ο 16χρονος γκολκίπερ έχει καταγράψει αρκετές συμμετοχές τις δύο τελευταίες σεζόν με την φανέλα του Αστέρα και οι παρουσίες του ήταν πολύ καλές.

Άλλωστε, το μήλο κάτω από την μηλιά θα πέσει, όπως τονίζεται στο ίδιο δημοσίευμα, αφού ο πατέρας του, Νίκος, ο οποίος είναι και ο τεχνικός της ομάδας, έκανε μεγάλη καριέρα σε Super League και Super League 2, ενώ ξεκίνησε και εκείνος από τον Αστέρα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ελίασον: «Θα έρθει να το κάνει δύσκολο η ΑΕΛ Novibet, αλλά θα κάνουμε τα πάντα για τη νίκη»

Τσανάκας: «Όλα δείχνουν ότι θα είναι διαθέσιμος για ΠΑΟΚ ο Ποντένσε - Είναι από τα πιο κρίσιμα παιχνίδια της σεζόν»

Τσορμπατζόγλου: «Πίεση έχει και ο ΠΑΟΚ για αποτέλεσμα στο ντέρμπι, όχι μόνο ο Ολυμπιακός»

Τσακίρης: «Ποιοι έχουν προβάδισμα για την 11άδα της ΑΕΚ με ΑΕΛ Novibet»

Κυριακίδης: «Να είμαστε πάρα πολύ αποτελεσματικοί με ΑΕΛ Novibet - Στοίχημα να επιστρέφεις την αγάπη του κόσμου»

Δεσύλλας: «Πρώτα ο Λεβαδειακός και μετά η Μπέτις για τον Παναθηναϊκό - Περιμένουμε 5-6 αλλαγές από Μπενίτεθ»

ΑΕΚ: Στη Νέα Φιλαδέλφεια ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για το ματς με την ΑΕΛ Novibet

Μεντιλίμπαρ: «Ο Ποντένσε προπονήθηκε και πιστεύουμε ότι θα είναι έτοιμος με ΠΑΟΚ - Να έχουμε υπομονή μέσα στο παιχνίδι»

Μάρτινς: «Να μπούμε με όλες μας τις δυνάμεις για να κερδίσουμε»

Πάνοπλος στο «Κλ. Βικελίδης» ο Ατρόμητος

TAGS: A.E.K.