Το δικαίωμα έφεσης στην απόφαση του πειθαρχικού οργάνου της Stoiximan Super League να διεξαχθεί το ματς με τον Ατρόμητο θα ασκήσει η ΑΕΚ.

Με ανακοίνωσή της που έχει τον τίτλο «φτάνει πια με τις παρεμβάσεις» και περιέχει, μεταξύ άλλων, αιχμές εναντίον του Λευτέρη Αυγενάκη, η «Ένωση» γνωστοποίησε την απόφαση να προσφύγει στην αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

«Νέα Φιλαδέλφεια, 14 Φεβρουαρίου 2023

Η ΠΑΕ ΑΕΚ θα προσφύγει στην Επιτροπή Εφέσεων και διατηρεί τη βεβαιότητα ότι οι Εφέτες που θα εκδικάσουν την υπόθεση θα μείνουν ανεπηρέαστοι από τις όποιες παρεμβάσεις και θα εκδώσουν τη σωστή απόφαση.

Δηλώνουμε προς πάσα κατεύθυνση ότι η ΠΑΕ ΑΕΚ είναι σε θέση να γνωρίζει όλο το παρασκήνιο και τον πόλεμο που δεχόμαστε και να είναι σίγουροι θα έρθει η στιγμή που όλος ο κόσμος της ΑΕΚ θα μάθει την αλήθεια και την πραγματικότητα.

Και κάτι ακόμη: Ανεχόμαστε επί τέσσερα χρόνια στο ελληνικό ποδόσφαιρο τον χειρότερο Υφυπουργό Αθλητισμού από ιδρύσεως του Ελληνικού κράτους.

Δηλώνουμε την αγανάκτησή μας και λέμε την τελευταία μας λέξη: Φτάνει πια, δεν πάει άλλο»!

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Στον Βόλο ο Ηλιόπουλος-Αποθεώθηκε από τους φίλους της ΑΕΚ

Μπενίτεθ: «Πιο δύσκολο το έργο για εμάς κόντρα στον Άρη, να είμαστε ανταγωνιστικοί για να φτάσουμε στη νίκη»

Έξι αλλαγές από Μεντιλίμπαρ: H ενδεκάδα του Ολυμπιακού στις Σέρρες!

Κάτρης: «Έχω μεγαλώσει στον Παναθηναϊκό και τον αγαπώ πραγματικά - Ένιωθα ότι ζούσα σε ένα ψέμα στην Τσεχία»

Κέρκεζ: «Μπράβο σε Σπανό, Αγγελόπουλο, σταφ, παίκτες και κόσμο!»

Πολύ όμορφη κίνηση από την ΑΕΚ, θα μοιράσει δωρεάν κασκόλ στους μικρούς φίλους της στο Πανθεσσαλικό

Τσακίρης: «Συγκλονιστικό αυτό που επικρατεί στον Βόλο, η ΑΕΚ του Νίκολιτς έχει κερδίσει τον κόσμο»

Αθανασίου: «Πολύ σημαντικό ματς το σημερινό - Πρέπει να κάνει το 3/3 ο Παναθηναϊκός πριν την Μπέτις»

Ολυμπιακός: «Τουλάχιστον 2 ώρες πριν στο γήπεδο για να αποφευχθεί ταλαιπωρία»

ΠΑΟΚ 100: Το «4» της μνήμης – Η συγκινητική αναφορά στους επτά οπαδούς που χάθηκαν στη Ρουμανία

TAGS: A.E.K.