Η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα, επικρατώντας με 36-31 του Αθηναϊκού στο «Γ. Κασιμάτης» για την 15η αγωνιστική της Handball Premier. Μετά το στραβοπάτημα της προηγούμενης εβδομάδας απέναντι στο Κιλκίς, η «Ένωση» επανήλθε στις νίκες και διατηρήθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας.

Το σύνολο του Αλέξη Αλβανού συνεχίζει με συνέπεια την προσπάθειά του, δείχνοντας βελτίωση από παιχνίδι σε παιχνίδι, ενώ πλέον στρέφει την προσοχή του στο επερχόμενο Final 4 του Κυπέλλου, που θα διεξαχθεί στις 8 και 9 Φεβρουαρίου. Στον ημιτελικό η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει τον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας, με τον νικητή του ζευγαριού Κιλκίς-Ολυμπιακός να περιμένει στον τελικό.

Τα πεντάλεπτα: 4-1, 7-2, 11-5, 13-8, 15-10, 17-14 (Ημιχ), 21-18, 22-20, 25-21, 27-24, 32-28, 36-31

ΑΕΚ (Αλέξης Αλβανός): Αραμπατζής 1, Παναγιώτου 13, Μπάρος 2, Ραντόγισιτς, Περίν, Γεωργιάδης, Αντωνιάδης, Τοριάνι 7, Κουκουλάς 6, Γκαρέν 4, Κολοβός, Τουρέ 2, Πεϊσότο, Στούμπερ 1, Ριμπέ, Ματέους

Αθηναϊκός (Νίκος Σαμαράς): Παντελάκης, Λόλας 7, Λέκοβιτς, Βούλγαρης 4, Άλμπεκ 9, Παπάζογλου, Γερουλάνος 4, Τσορτέκης 1, Καλαμάτας, Σφακιωτάκης, Ζαρίκος, Παπαδιονυσίου, Λέκοβιτς Ο, Παγιάτης 3, Βούλγαρης Δ 3.

Διαιτητές: Κινατζίδης-Φωτακίδης, Δίλεπτα: 4-4, Πέναλτι: 4/4-4/7

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: A.E.K.