Όπως ήταν αναμενόμενο, ο Ραζβάν Μαρίν κλήθηκε ξανά από τον Μιρτσέα Λουτσέσκου στην Εθνική Ρουμανίας για τις υποχρεώσεις του Σεπτεμβρίου.

Ο χαφ της ΑΕΚ θα δώσει το «παρών» σε δύο παιχνίδια, το φιλικό απέναντι στον Καναδά στις 5 Σεπτεμβρίου στο Βουκουρέστι και την αναμέτρηση με την Κύπρο στις 9 Σεπτεμβρίου στη Λευκωσία, στο πλαίσιο των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2026.

Ο Μαρίν, που μετρά ήδη 67 συμμετοχές και 12 γκολ με το εθνόσημο, αποτελεί αναντικατάστατο μέλος της μεσαίας γραμμής και στυλοβάτη της Ρουμανίας τα τελευταία χρόνια.

Παράλληλα, η παρουσία του στην ΑΕΚ έχει αποδειχθεί καθοριστική. Με ηγετικές εμφανίσεις, συνέβαλε σημαντικά στην πρόκριση της Ένωσης στη League Phase του Conference League.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ενισχυμένη με… ρομπότ σκύλους η Αστυνομία της Γουαδελούπε στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026!

«Τρελά» πριμ σε Τούχελ και παίκτες της Αγγλίας για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου!

Μουντιάλ 2030: Η Ισπανία θα φιλοξενήσει τον τελικό

Σφαγεία, δηλητηριάσεις και πυροβολισμοί: Σοκαριστικές καταγγελίες για τα αδέσποτα στο Μαρόκο ενόψει Μουντιάλ 2030!

Απίστευτοι οι Σκωτσέζοι: Σχεδόν χίλιοι έχουν αγοράσει ήδη εισιτήρια για τον τελικό του Μουντιάλ

Νέα εποχή στο οφσάιντ: Η FIFA φέρνει 3D avatars όλων των παικτών στο Μουντιάλ με τεχνητή νοημοσύνη!

Στους υποψήφιους διαιτητές για το Μουντιάλ ο Ευαγγέλου

Οργή κατά FIFA: Απαγορευτικές τιμές στα εισιτήρια για άτομα με αναπηρία στο Μουντιάλ!

Στην Ισπανία και στην έδρα της Λεβάντε οι κρίσιμες αναμετρήσεις της Ουκρανίας για τα playoffs του Μουντιάλ

Μουντιάλ: Διαμαρτυρία από Αίγυπτο και Ιράν στη FIFA για την κήρυξη “Pride Match” του αγώνα τους

TAGS: A.E.K.