Στη λύση του Ηλία Ζούρου καταλήγει η ΑΕΚ Betsson για τη θέση του προπονητή μετά την απόφαση να χωρίσει τους δρόμους της με τον Ζοάν Πλάθα.

Η συμφωνία με τον 57χρονο Έλληνα προπονητή είναι προ των πυλών και αναμένεται να έχει διάρκεια ως το καλοκαίρι με προοπτική επέκτασης της συνεργασίας.

Ο Ηλίας Ζούρος αποχώρησε τον Σεπτέμβριο από τον πάγκο της Γεωργίας μετά από σχεδόν οκτώ χρόνια έχοντας οδηγήσει την εθνική ομάδα της χώρας σε δύο Ευρωμπάσκετ (2017, 2022) και για πρώτη φορά στην ιστορία της στο Παγκόσμιο Κύπελλο (2023).

Τελευταία του ομάδα σε συλλογικό επίπεδο ήταν ο Προμηθέας το 2021/22, ενώ έχει δουλέψει επίσης σε Ολυμπιακό, Περιστέρι bwin, Άρη, Πανελλήνιο, Ζαλγκίρις, Παρί, Μπουντούτσνοστ και Τόφας.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Εθνική Γυναικών: Για το 2Χ2 στο Ιβανώφειο κόντρα σε Βόρεια Μακεδονία και Δανία

Ζήτησε αναβολή του ντέρμπι με τον Άρη η ΚΑΕ ΠΑΟΚ μετά τη δολοφονία στην Καλαμαριά

Μουράτος: «Nα αφήσουμε πίσω τη βαριά ήττα από τον ΠΑΟΚ»

Stoiximan GBL: Οι διαιτητές της 21ης αγωνιστικής-Ποιοι σφυρίζουν ΠΑΟ-ΑΕΚ και ΠΑΟΚ-Άρης

Ο Άρης βάζει τέλος στις φήμες: «Ο Σπανούλης δεν θα είναι προπονητής μας στο άμεσο μέλλον»

Ζήσης: «Στόχος του Άρη η Euroleague ή το NBA Europe τα επόμενα χρόνια»

Μαρκόπουλος: «Πολύ καλά δομημένος ο Ολυμπιακός, στην άμυνα χωλαίνει ο Παναθηναϊκός - Αλλάζει επίπεδο η Θεσσαλονίκη»

Φουρνιέ: «Το 2024 πήγα στο βουνό, σκέφτηκα σοβαρά να αποσυρθώ - Πιστεύω ακράδαντα ότι ο Ολυμπιακός φτιάχτηκε για μένα»

Επιστροφή του Γιατρά στον Προμηθέα ως τεχνικός διευθυντής - Προπονητής ο Μπατής

Η ανάρτηση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για την ομάδα βόλεϊ γυναικών: «Συγχαρητήρια για την σπουδαία προσπάθεια, όλοι δίπλα σας»

TAGS: A.E.K.