Μετά το χθεσινό σοκ με τον Μπρούνο Σουκουλίνι, επιτέλους μια καλή είδηση για την ΑΕΚ.

Ο Μιγκέλ Κορδέρο συμμετείχε σε μέρος της προπόνησης της ομάδας την Τρίτη ολοκληρώνοντας με ατομικό πρόγραμμα. Είναι δύσκολο να κριθεί έτοιμος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή, αλλά ο Ισπανός μέσος σύντομα θα αποτελέσει μια λύση στα χέρια του Γκουστάβο Πογέτ, που τον έχει ανάγκη μετά τον τραυματισμό του Σουκουλίνι.

Ο Αργεντινός μέσος αναχωρεί νωρίς το απόγευμα για την Αγγλία, όπου θα εξεταστεί από τους γιατρούς της Μάντσεστερ Σίτι, οι οποίοι και θα αποφασίσουν πώς θα αντιμετωπιστεί ο τραυματισμός του (κάταγμα στο πέμπτο μετατάρσιο του αριστερού ποδιού).

Κανονικά προπονείται πλέον ο Άρης Σοϊλέδης, ενώ ο Ράφικ Τζεμπούρ λόγω ενός προσωπικού προβλήματος έφτασε με μικρή καθυστέρηση στο προπονητικό κέντρο και προπονήθηκε μόνος του.

Η προετοιμασία για το ντέρμπι της Κυριακής θα συνεχιστεί την Τετάρτη στις 10.30.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ αλλάζει μοντέλο - Διοικητικές και εταιρικές προσθήκες, κινήσεις και στο αγωνιστικό»

Δεσύλλας: «Μπαίνουμε σε εβδομάδα Νίστρουπ με… πολλά πράγματα - Οι παίκτες που είναι στη λίστα και ο Τσάβες»

Τσακίρης: «Μετά το Μουντιάλ η οποιαδήποτε εξέλιξη με Πινέδα - Τι ισχύει για Μοντερέι»

Τσανάκας: «Η περίπτωση Μουχάιμ για τα αριστερά και τα μεταγραφικά δεδομένα»

Σάντσες: Φήμες στο Μεξικό για δυσαρέσκεια και οφειλές, όμως ο ΠΑΟΚ διαψεύδει κατηγορηματικά τα πάντα!

«Ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Γκουίντο Ροντρίγκες»

«Ο Κρίστενσεν φεύγει από την Μπαρτσελόνα, στο κάδρο ο Παναθηναϊκός»

Λουτσέσκου: «Λειτουργώ συναισθηματικά και το καλύτερο παράδειγμα για αυτό είναι ο ΠΑΟΚ»

Τσακίρης: «Μεγάλο απωθημένο του Πινέδα να παίξει με την ΑΕΚ στο Champions League»

Νικολακόπουλος: «Η εξέλιξη για Μίστα στον Ολυμπιακό και η απόκτηση εξτρέμ λόγω Ποντένσε»

TAGS: A.E.K.