Η Πάφος νίκησε 3-1 την ΑΕΚ στη Λάρνακα στο ματς που ολοκλήρωσε τη 14η αγωνιστική του κυπριακού πρωταθλήματος και την έριξε από την κορυφή, βλέποντας τον Απόλλωνα Λεμεσού να ανεβαίνει στο +1 και τον Άρη Λεμεσού να πλησιάζει στο -1, με τους φιλοξενούμενους να βρίσκονται πλέον στην τέταρτη θέση και στο -8 από την κορυφή.

Στο 12΄, ο Τρισκόφσκι έκανε το γύρισμα μετά από εκτέλεση κόρνερ και ο Τάντι έπιασε ένα δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή, στέλνοντας την μπάλα στην αριστερή γωνιά του Ρούντκο. Στο 16’, ο Βαλακάρι έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, με τον Αμπντουσαλάμοφ να παίρνει την κεφαλιά και να ισοφαρίζει.

Στο 36’, ο Σεμέδο ευνοήθηκε από τις κόντρες και μπήκε στην περιοχή, δίνοντας έτοιμο γκολ στον Βαλακάρι, ο οποίος σκόραρε με πλασέ από το σημείο του πέναλτι. Στο 38’, ο Φουρ έκανε τη σέντρα από τα δεξιά και βρήκε τον Πάνιτς, ο οποίος έπιασε την κεφαλιά για το τελικό 1-3.


ΑΕΚ (Νταβίδ Καταλά): Τούμπας, Ροσάλες, Μιλίτσεβιτς (Άμπραχαμ 45'), Τόμοβιτς, Τάντι (Τιάγκο 45'), Λέδες, Εσπινόσα (Αναστασίου 74'), Γκιούρτσο, Ακοράν (Φαράζ 56'), Τρισκόφσκι, Ντάρμπισαϊαρ (Ρόμο 56')

Πάφος (Nτάρκο Μίλανιτς): Ρούντκο, Ζ. Αουρέλιο, Κβίντα, Μπάιριτς (Αΐλτον 82'), Ντράγκομιρ, Σεμέδο, Φουρ (Μπαμπαγιάν 82'), Πάνιτς (Παλάσιος 82'), Αμπντουσαλάμοφ (Κοβάσεβιτς 55'), Βαλακάρι (Χότσκο 82'), Πάγιτς

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube