Την προετοιμασία της για την αναμέτρηση με την Κηφισιά στη Λεωφόρο ολοκληρώνει η ΑΕΚ. Οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να δώσουν συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και να χτίσουν σερί με τις νίκες μέχρι τη διακοπή του πρωταθλήματος, έχοντας να αντιμετωπίσει κατά σειρά Άρη (εντός), Αστέρα AKTOR (εκτός) μετά την ομάδα του Λέτο.

Ο Μάρκο Νίκολιτς δύσκολα θα κάνει πολλές αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα της Ένωσης. Εκτιμάται ότι τα νέα πρόσωπα θα είναι δύο με τρία το πολύ στην αναμέτρηση της Κυριακής (30/8, 21:00), με τους Βιτάλις, Ζουμπκόφ να είναι εκείνοι που διεκδικούν θέση στο σχήμα του Σέρβου τεχνικού. Ο Κάιρινεν αγωνίστηκε σε όλο το παιχνίδι κόντρα στη Λέφσκι και ίσως αγωνιστεί ο Ούγγρος, ο οποίος δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Ευρώπη. Επιπλέον, μπορεί να πάρει λιγότερο χρόνο ο Μάγερ, που ήταν απολαυστικός κόντρα στους Βούλγαρους.

Ο Σέρβος τεχνικός ξέρει πολύ καλά ότι έχει βάθος η ομάδα του, αλλά λογικά θα θελήσει να διατηρήσει σε υψηλά επίπεδα τη συνοχή της, από τη στιγμή που το προσεχές διάστημα το πρόγραμμα δεν θα είναι βαρύ για την πρωταθλήτρια.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Άρης: Προς επιστροφή στον ΑΠΟΕΛ ο Δώνης - Προχωρούν οι επαφές για την αποχώρησή του

ΠΑΟΚ: Στην τελική ευθεία η μεταγραφή Ούγκρεσιτς και έρχονται κι άλλες κινήσεις

Ολυμπιακός: Φουλ επίθεση στις μεταγραφές – Ντοντό, Πέντερσεν, Γκαρθία, Βάργκας και μάχη για χαφ

Παναιτωλικός-Καλαμάτα: Για την… εκδίκηση οι γηπεδούχοι, για τον «σεφτέ» οι φιλοξενούμενοι

Βόλος-Ηρακλής: Μάχη με στόχο τους πρώτους βαθμούς στο Πανθεσσαλικό

Λούζα: «Το project του Παναθηναϊκού με ενθουσίασε - Ανυπομονώ να παίξω μπροστά στους οπαδούς μας»

Γρηγορίου: «Ευελπιστώ σε νίκη με ΟΦΗ - Έχουμε κλείσει, αλλά κανείς δεν λέει όχι σε κάτι εξαιρετικό μεταγραφικά»

Ανακοίνωσε Λούζα ο Παναθηναϊκός!

Τσακίρης: «Για αυτό είναι δύσκολο το ματς με την Κηφισιά - Έχει βάθος η ΑΕΚ, αλλά η 11άδα δεν θα έχει πολλές αλλαγές»

Δεσύλλας: «Δύσκολη για Conference η κλήρωση του Παναθηναϊκού - Έρχονται εξελίξεις για 2ο χαφ»

TAGS: A.E.K.